Хороскоп за 30 ноември – 6 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 30 ноември 2019 в 00:00 3359 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Андреевден води хорото на зимните празници, чакат ви срещи и купони с познати, роднини. Дано Овните са си планирали точно задачите, сега околните ще отворят очи за знанията, уменията и добродетелите им, ще бъдат готови да подкрепят новаторските им идеи. В понеделник сте ненужно критични, във вторник не щете роля на арбитър в спорове. В сряда много не споделяте идеи, но до петък упорствате за реализация, изяснили сте организация, финанси. Не се подлъгвайте да лежите на стара слава и не играете двойни игри в любовта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието е по-динамично, навярно и уморително. Е, ще го изпратите с удовлетворение, че сте направили всичко по силите си нещата да вървят към по-добро. През уикенда Телците забавят темпо, ала да не дават воля на своята критичност и в понеделник. От вторник упорствате по чужди идеи, дните до Никулден носят изненадващи шансове за изява и печалби, предпазвате се и от възможни служебни пречки. Бъдете по-бдителни, в кръга ви има хора, които прибягват до сладки лъжи, омайни са, но любов не се гради на такава основа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Цялото 7-дневие е белязано от проблеми и съзнателно ще забавите ритъма на работа. Вероятно Близнаците няма да искат помощ от близки и познати през уикенда, улавят известна неискреност в кръга си. В понеделник това може да разбалансира и отдавнашни сътрудничества, във вторник излизат ядове около финанси, справедливо разпределение на задачи. Можете да се справите и сами в сряда, но държите на партньорствата и ще го покажете с упорития си труд. Пазете се от клюки и интриги, а и честолюбието си сложете под строг контрол.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е динамичен, но вие можете да си позволите да изчакате с някои делови идеи. Раците са доволни от резултатите си, обаче амбициите им са къде по-големи и до понеделник ще търсят услуги. Да внимават да не се подведат – и рискове има, а и не всички хора споделят принципите им. Във вторник имате шанс за изява и печалби, но зависите от по-влиятелни личности, в сряда успехите ще ви струват големи усилия. В четвъртък изяснете нещата, стъпка по стъпка ще постигнете желано, но в екип тежките отговорности падат на вас.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До сряда ви наляга умора, но се налага да се съобразявате с плановете на околните, иначе как ще им влияете? Периодът носи куп празнични поводи, трапезите в понеделник май ще завършат в спор, вместо благо да балансирате интересите на близки. Лъвовете гонят своите цели упорито, в четвъртък обаче да овладяват амбициите си, по-резултатно ще бъде да си останат в сянката на шеф, влиятелни познати. Имате нужда от отдих, а и трябва да стабилизирате бюджет, съюзи, мнозина проявяват милосърдие към хора в трудна ситуация.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Този уикенд ви кара да мъдрувате, май поемате голям товар в екип, между роднини. Девите да не се затварят главно в своя интерес, другите гледат на нещата по-различно. От понеделник умело се справяте със задачи и съюзи, но и вторник не ви развързва ръцете за начинания. Вие сте упорити, а и сряда ще покаже: трудът ви няма да остане безплоден, старанието и постоянството ви ще носят успех и приход дори ситуацията да не дава пълна гаранция за победа. В петък сте критични, добре е да излезте с обичани от къщи, забавлявайте се.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Празнично 7-дневие, а на вас май не ви е до купони. Доста Везни ще изпратят ноември и ще посрещнат декември с делови и финансови грижи, някои трябва да отложат проектите си за изява и печалби. Пазете се от колегиални клюки и интриги, във вторник пътуване, нова информация и запознанства може да прикриват риск от ощетяване. И в сряда задачите изискват голяма бдителност и издръжливост. Постепенно ще обърнете обстоятелствата в своя полза, но допълнително ви мъчи откритие, че уж обичани хора си служат с неискреност.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът ви зарежда с амбиции за кариера и печалби, на моменти не знаете кое е ден, кое нощ. Ами празниците? Скорпионите да упорстват в работа, но да не налагат мнение в кръга си, няма да ги разберат правилно. В понеделник ще усетите: не бива да говорите толкова за плана си, а да го готвите, да изпипвате рутинните дела, да избягвате намеса в чужди работи. Сряда е по-уморителна, давайте си паузи колкото за отдих, толкова и за анализи на свършеното, до Никулден усилията в службата ще бъдат оценени, подкрепени, а и в любовта.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас периодът носи разведряване от служебни ядове и грижи, от уикенда забравете споровете с близки и се радвайте на постигнатото. Не е малко, а още по-хубаво е, че Стрелците откриват и колеги, на които могат да се опрат при пречки или да разкрият амбициозните си професионални идеи. Вторник може да ви отведе на път или да ви насочи към още информация за проучване, в сряда посветете повече време на анализи. Сигурно мечтаете за бързи промени, четвъртък напомня за търпение, а в петък ще се съобразявате и с авторитети.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Развоят през 7-дневието ще ви подскаже: не е момент за реализация на ваши идеи. За упоритите Козирози не е приятно, от понеделник да стоят встрани от конфликти на колеги и шефове и да ловят шансовете за своята по-нататъшна изява. В сряда и четвъртък разчиствате стари задължения, а ако началството ви повери още отговорности – ще търсите съвети, услуги, партньори. Подбирайте искрени хора, има и такива, които нагоре лазят, надолу газят. През периода бъдете по-грижовни към техника и здраве, но без прекаляване, то също пречи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От Андреевден до Никулден празничните поводи са бол, ще уважите скромно именяците, за да има време за работа. Водолеите имат доста задачи, поддържат равномерно темпо от събота. Ще откриете и притеснителни неща, безпокоят ви финанси и партньорски принос в понеделник, не споделяйте тревогите си. Сега уменията и упорството ви са завидни, ако пътувате, на запад е по-ефективно... Намирате нужните хора и подкрепа, може да разширите базата на дейността си. Постигате хармония с любимия, не го притискайте за други бързи стъпки.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Доста са празничните поводи през периода, но ще ги оставите за четвъртък-петък. Рибите имат куп служебни задачи от събота, нужна им е подкрепа за изпълнението. Мнозина нека не разчитат на подкрепата на шефа, да не налагат идеите си на колеги в понеделник, а във вторник да не бързат да броят успехи и печалби. В сряда ще се трудите на макс, ще поемате повече товар в екипи, ще търсите съдействие на заместници, познати, роднини. В любовта забравете старите грешки и не откривайте нови, времето ще помогне за добро решение.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X