Иван Данов: С вота на недоверие ГЕРБ ни направиха реклама

Последна промяна на 05 октомври 2013 в 13:39 1093 3

Иван Данов. Снимка: БГНЕС
Иван Данов. Снимка: БГНЕС

Много съм благодарен на опозицията, защото с вота на недоверие промотираха Министерството на инвестиционното проектиране. Това заяви министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов пред Дарик.

Вотът на недоверие създаде интерес около министерството и изигра добра роля в промотирането му в публичното пространство, категоричен е Данов.

След 100 дни е трудно да се каже, че Министерството на инвестиционното проектиране е натрупало някакви негативи.

Една от причините за това, че европейските пари не се усвояват, е качеството на проектите, подчерта Данов.

Иска ми се да се гледа по-глобално на развитието. Трябва да има общ план, национална доктрина за развитието на страната до 2020 г., например. И тази доктрина трябва да се приеме поне от национално отговорните политически сили, както беше с приемането на България в ЕС, посочи Иван Данов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.10 2013 в 20:37

Каква друга оценка да очакваме от човек, който точи социални помощи, и твърди, че имал право на тях. То да си харчиш парите на данкъкоплатците не е грях....

05.10 2013 в 14:30

Не е натрупало негативи? А натрупало ли е позитиви? Нещо свършило ли е? Не, не работи. А като не работи, всеки лев похарчен за това измислено министерство е загубена пара. 5 месеца заплати - всяка стотинка, всеки лев - натрупан негатив, глупако!

05.10 2013 в 13:52

Днес да не е ден на хлебарката?