Хората на Сидеров: Историята с ресторанта в Брюксел е измислица

06 октомври 2013 в 10:33 4797 16

Белгийският ресторант, в който Карл Маркс е писал Комунистическия  манифест, а Волен сидеров и колегите му замеряли сервитьорите с тапи и заливали палачинките с олио.
Белгийският ресторант, в който Карл Маркс е писал Комунистическия манифест, а Волен сидеров и колегите му замеряли сервитьорите с тапи и заливали палачинките с олио.

Историята със скандала в ресторанта "Къщата на лебеда" в центъра на Брюксел с депутатите от "Атака" е лъжа, за да се отклони вниманието от проблема с бежанците и констатациите на комисията за полетите на "Авоиотряд 28". 

Това обяви депутатът от "Атака" Магдалена Ташева в интервю за Люба Кулезич по Нова телевизия.

"Тази клеветническа кампания срещу нас е уж от грижа за данъкоплатеца, а аз искам да попитам къде е спхала и къде е яла и къде е спала Цецка Цачева, която изхарчи миналия мандат 75 хил. лв. за воаяжи по света", попита националистката.

Ташева напомни, че първи информацията за скандал между гостуващи в Брюксел депутати и персонала на ресторант "Къщата на лебеда" е пуснал сайта NOрешарски.

Атакистите проверили чия собственост е този сайт и установили, че той е регистриран в Сан Диего.

Не се знаe кой стои зад този сайт, но има единодушно мнение, че е на Ивет Добромирова, обяви Магдалена Ташева.

На въпрос как ще обясни интервютата по национални медии с човек от ресторанта - Оливие Гилис, който потвърди за скандала с български политици, депутатката обяви, че хора от "Атака" са позвънили в ресторанта и оттам им казали: "Такова лице при нас не работи". Те разполагали със запис от разговора.

По думите на Ташева в България се е превърнало в професия да клеветиш "Атака".

Тя показа на Кулезич визитка от друг ресторант в Брюксел - "Лобстър хаус", и препоръча на водещата да го посети. Там една вечеря струвала 15 евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!