28 евро е най-евтиното ястие в ресторанта на Волен в Брюксел

03 октомври 2013 в 12:28 6554 22

Менюто в ресторант-арената на пияните изцепки на Сидеров и компания. Кадър Нова ТВ
Менюто в ресторант-арената на пияните изцепки на Сидеров и компания. Кадър Нова ТВ

Най-евтиното ястие в ресторанта, станал арена на изцепките на "Атака" и Волен Сидеров в Брюксел, струва 28 евро, разказа днес Николай Стайков, координатор на Noresharski.com пред Нова ТВ.

Цената на напитките и ястията в ресторант “Къщата на лебеда” в Брюксел става ясна от менюто, което може да бъде намерено в сайта на заведението.

Николай Стайков заяви, че първоначалната информация за буйстването на депутатите от "Атака" в ресторанта е дошла от съмишленици на "Протестна мрежа" и антиправителствената информационна агенция NOresharski.com

Според Стайков едно от многото доказателствата за поведението на Сидеров и компания е отказът на лидера на "Атака" да говори конкретно по случая.

Преди дни стана ясно, че по време на посещението си в Европейския парламент, "Атака" са се държали непристойно в ресторант “Къщата на лебеда”, след като им е било отказано да се сервира алкохол на тяхната маса.

Първоначалните мотиви на "Атака" за пътването до Брюксел бяха официални срещи с евродепутати, но в последствие стана ясно, че атакистите така и не са били приети никъде.

Парите, с които е платена разходката на "Атака", се оказаха държавни. Сидеров се зарече, че историята с буйстването на парламентарната му група са клевети и лъжи и ще съди всяка медия, която е публикувала подобни материали.

По време на вчерашното си гостуване в сутрешния блок на ТВ7 на въпрос от водещите за инцидента в Брюксел, Сидеров посъветва Витомир Саръиванов в ефир да се консултира със собствениците на телевизията какво да го питат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!