"Депеш мод" идват у нас въпреки ремонта на стадиона

28 декември 2012 в 13:27 1850 3

"Депеш Мод" забиват у нас на 12 май 2013 г. Снимка: БГНЕС

Концертът на "Депеш мод" в София ще се състои независимо от предвидената реконструкция на стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от "София мюзик ентърпрайсис".

От музикалната компания обявиха, че ремонтните действия няма да попречат на изявата на групата, които ще зарадват българските си фенове на 12 май 2013 г.

"Въпреки бъдещата реконструкция, концерт ще има", заявяват от компанията във връзка с притеснения на фенове дали любимците им няма да отменят гостуването си в София.

"София мюзик ентърпрайсис" е в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и футболен клуб "Левски", като своенвременно информира мениджъра на "Депеш мод" за реконструкцията на стадиона.

От музикалната компания обясняват, че ако има вероятност ремонтът да попречи за нормалното провеждане на концерта на британската синт поп група, ще се опредили ново място за провеждане на концерта.

"София мюзик ентърпрайсис" успокоява, че всички фенове на "Депеш мод" ще бъдат информирани при промяна на мястото.

Това ще е второто гостуване на "Депеш мод" в България след концерт им през 2006 година, когато събраха над 40 хил. феове на стадион “Локомотив“ в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!