Quantcast

Заловени са убийците на наркодилъра, застрелян в Поморие

OFFNews Последна промяна на 16 ноември 2015 в 08:45 2854 2

Георги Костов

Убийците на наркодилърът Иван Попов, който беше застрелян снощи в Поморие, са заловени тази нощ. 

Това съобщи главният секретар на МВР Георги Костов по бТВ. 

Въвежда се 100% контрол на всички места, където има струпване на хора, сгради на институции и посолства, външната ни граница. Операцията стартира от обедните часове на 14- ти в събота, като до момента са задържани 320 незаконно пребиваващи в страната чужденци, но за тях няма установена съпричастност към терористична дейност, каза още Костов. 

В отговор на атентатите в Париж са предприети множество действия от наша страна, категоричен е той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.11 2015 в 11:02

Браво БирникЪ, и аз споделям това. Само да го кажем с думи прости, че не е престъпление да убиеш наркодилър и че убиеца трябва да бъде възнаграден с медал "Стара планина". То след онова фанариотско плашило, този орден е по-добре да се обърне към обикновените хорица изпълнили своя граждански дълг.
Така казано е като в Талмудза, там ционистите така разправят - че убийството на гой е богоугодно. Молох ще ги възнагради.

16.11 2015 в 09:23

Убийство на наркодилър не е престъпление, ако не е извършено от себеподобни. По своята долнопробност може да се сравнява с педофилията. Убийството на отрепка е реален акт на граждански протест и изземване функции на държавата, когато тя не ги изпълнява.