Шофьор счупи ръцете на колега след инцидент в София

OFFNews 02 юни 2016 в 13:38 8607 3

Снимка бТВ

Шофьор счупи ръцете на колега след инцидент на столичната улица „Георги Райчев”. Кристиян З. е с повдигнато обвинение, той е задържан до утре, когато съдът ще гледа мярката му. 

Побойникът е обвинен, че "чрез нанасяне на удари с юмруци по лицето и ритници по тялото на К.Л., му причинил средна телесна повреда, като деянието е извършено по хулигански подбуди – осъществено е на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност", съобщиха от прокуратурата.

За това престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13249

3

лекар

02.06 2016 в 18:25

по скромното ми мнение, в т. нар. "органи на сигурността и обществения ред" работят основно същите напомпани и въоръжени комплексари. бедни и труднословесни, те знаят само да бият и стрелят, и да си затварят очите за малко кинти. та как ще ни пазят от уличните си събратя???

12006

1

Valentin Zhelyazkov

02.06 2016 в 15:14

Така като се замисля, май има градация в разрешаването на проблемите между шофьорите на автомобили в София.
Преди време бяха само няколко счупени зъба, после при следващия сблъсък на шофьори имаше синини, сега са счупени ръце. Така както е тръгнало, виждам как през 2017 година ще се извършват публични екзекуции в стил ИДИЛ (рязане на глава, изгаряне в клетка и т.н). Ще стане от нас общество.... ама друг път.
Ако прокуратурата не ги ши*а здраво в г*за всякакви такива самозвани типове, сцените ще са още по-брутални. Въпрос на време е.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки