Quantcast

Панел от блок в Лом се отцепи, отнесе и тераса

OFFNews Последна промяна на 21 май 2014 в 12:14 9008 3

Снимка Стоян Георгиев, bTV

Панел от жилищен блок в Лом се отцепи от стената на последния осми етаж. 2-тонният блок падна на терасата под него като отнесе и нея, съобщи bTV.

Хората в сградата са се почуствали като при земетресение. По чудо няма пострадали, защото собствениците на двата пострадали апартамента живеят в чужбина.

Общинските власти се обърнаха за съдействие към ръководството на АЕЦ „Козлодуй”. Само централата разполага с достатъчно голям кран, с който отцепилите се панел и балкон да бъдат свалени безопасно.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.05 2014 в 15:41

А дано, ама надали. Скоро ще почнат да падат цели блокове. Растежът на БВП на Румъния /5,2% / е и благодарение на парите за енергийна ефективност и саниране, които те усвоиха от ЕС. Ако бяхме се занимавали с това, вместо да строим магистрали, целият строителен бизнес щеше да се запази, кризата нямаше да ни удари толкова лошо. Да ама не. Парите бяха сложени в КТБ, мустака ги върти за други сделки, а ние духаме супата. Сега ще почнат да ни падат блоковете на главите, и пак няма да ни дойде акълът. Приятно гласуване за БСП, ББ, ББЦ, и ДПС в неделя.

21.05 2014 в 14:38

Започва се...
При това непотдържане след някоя друга година количеството на паднали панели ще се увелии рязко.
Дано поне да няма пострадали хора.

21.05 2014 в 13:58

Ми какво да правят в България... Да чакат да падне тавана ли...