Опожариха автомобила на шефа на бургаския затвор

OFFNews - Бургас 04 февруари 2016 в 12:19 4817 1

Снимка novini.bg

Снимката е илюстративна

Служебният автомобил на началника на бургаския затвор Бранимир Мангъров е бил запален тази нощ.

Сигналът за горящия „Шевролет“ е постъпил около 1:40 ч. Колата е била паркирана на бургаската улица „Фердинандова“.

Изгоряла е предната част на автомобила /двигателния отсек, фаровете, бронята, предното панорамно стъкло и предните гуми, както и част от таблото в купето/, съобщиха от бургаската полиция. Паркираният наблизо автомобил "Пежо 308" също е засегнат в предната си дясна част.

На мястото е пристигнал един противопожарен автомобил. Огънят е потушен от петима огнеборци. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Синдикатът на служителите в затворите осъди посегателството върху колата на техния началник. Случилото се за пореден път доказва, че хората от тази професия не са защитени както на работното си място, така и извън него, пишат от синдиката. Криминалното деяние върху служител от „висшия ешелон“ показва, че са нужни мерки, които да гарантират сигурността на всички, работещи в системата, допълват те.

Бранимир Мангъров управлява бургаския затвор, сочен за един от най-трудните и пренаселени в страната, от около година и половина. Преди това той работеше в следствения арест във Варна. Служителите му го описват като почтен, диалогичен човек, който полага всички усилия да подобри работата в затвора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови