Къде можете да се ваксинирате днес

Денонощен кабинет за ваксинации започва да работи от днес в УМБАЛ "Св. Иван Рилски"

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2021 в 08:41 3506 0

Масовата ваксинация продължава в цялата страна днес. 

В София ваксини поставят в петте пункта пред "Пирогов", във ВМА и в пункт в двора на "Света Анна" - от 8 до 17 часа, както и в ДКЦ "Софиямед" от 9.30 до 14.30 ч. без предварително записване. От 10 ч. в първа, втора и пета МБАЛ ще се прави ваксинации. "Александровска" болница също отваря фургон за ваксинации в двора си, който ще работи от 8.30 до 17 ч. без предварително записване. От 10 часа започва поставянето на ваксини на всички желаещи и в болница "Св. Иван Рилски". Кабинетът в лечебното заведение ще работи денонощно, без предварително записване.

В РЗИ Пловдив ще работят 2 кабинета за ваксинация, като не е необходимо желаещите да се записват предварително. Ваксини ще се поставят и в болницата в Асеновград. 

В Бургас и областта са разкрити допълнителни кабинети, в които всички желаещи могат да се имунизират без предварително записване между 9 и 16 часа. Пунктове за ваксиниране ще бъдат открити още в Карнобат и Поморие, както и в медицински центрове в Айтос, Слънчев бряг и Царево. 

В имунизационият кабинет на РЗИ-Варна ще се извършват имунизации на всички граждани. В Добрич ваксинирането в РЗИ, 

Масова ваксинация срещу COVID-19 започва и в Хасково. Ще работят три пункта - в сградата на РЗИ, в МБАЛ "Хасково" и болница "Хигия". 

Кабинети и пунктове за ваксиниране работят днес в Русе, Пазарджик, Смолян, Перник, Шумен,  Плевен, Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Сапарева баня и Бобошево. Ще работят кабинети за ваксиниране и в Благоевград, Гоце Делчев, Разлог, Петрич и Сандански. 

Дежурен кабинет в РЗИ-Ямбол ще работи от 9 до 15 ч. без предварително записване. 

Във Враца ще работят дежурни кабинети, както и в Бяла Слатина, Роман и Козлодуй. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !