Пуснаха от ареста 18-годишното момиче, убило насилника си

OFFNews 29 юли 2016 в 12:00 40274 3

Снимка БГНЕС

18-годишната Мария Гиздева беше пусната от ареста в Стара Загора срещу гаранция от 500 лева, съобщава "24 часа".

На 25 юли Гиздева уби с нож Богдан Динев - рецидивист, който изнасилил 18-годишното момиче.

Обвинението за умишлено убийство, което й бе наложено първоначално, бе променено в нанасяне на телесна повреда, от която е настъпила смъртта на пострадалия.

Днес Мария Гиздева ще даде отново показания във 2-ро РУП в Стара Загора.

В 10 часа пред сградата на Окръжния съд в Стара Загора се събраха няколко човека с плакати със снимката на момичето, които поискаха то незабавно да бъде освободено. Тук дойдоха и родителите на Мария - Пенка и Денчо Гиздеви и брат й Георги. Семействотото беше и първо, което посрещна Мария на излизане от ареста, а присъстващите граждани и журналисти изпратиха автомобила с ръкопляскания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

2

Victimized

29.07 2016 в 15:22

Ще дойде време когато съда няма да пази престъпници и рецидивисти като този . Модерната система на либерализация и хуманност към престъпниците е дискриминационна спрямо нормалните граждани . Рецидивистите не се притесняват от затвора , те знаят , че могат да се отръват леко и да продължат с живота си след поредната мизерна присъда , малко хора знаят , но в България почти не се дават присъди при строг режим , всички затвори са като общежития . За тези психопати това е цикъла на живота . Кажете ми драги управляващи , как това момиче ще продължи по нормален начин живота си ? Какъв шанс и дадохте ? Принизихте я до нивото на тези нечовеци ?
Не мога да дочакам момента в който ще висите по дърветата , всички управляващи боклуци , съдии и престъпниците дето си отглеждате .....
 
X

Да помогнем на украинските деца!