Прокуратурата се самосезира по признанията за претърпяно насилие от актрисата Диана Димитрова

OFFNews 29 ноември 2022 в 17:51 3190 3

Диана Димитрова

Снимка Facebook / Диана Димитрова

Диана Димитрова

Софийска районна прокуратура се самосезира по повод на оповестена от актрисата Диана Димитрова в социална мрежа информация, в която се твърди, че преди 5 години по време на снимки е станала жертва на насилие.

Софийска районна прокуратура образува преписка и започва проверка по случая. В хода на проверката ще бъдат снети сведения от Диана Димитрова, за да даде подробности за случая, както и от всички лица, които тя посочи и имат отношение към него.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.

Във вторник Димитрова, която стана особено популярна с ролите си в "Откраднат живот" и "Дяволското гърло", публикува във фейсбук изповед, свързана с преживяно преди години по време на снимки насилие. "Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове", каза в публикацията си актрисата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

30.11 2022 в 00:12

Защо след 5 години, моме???

14048

1

voododoll

29.11 2022 в 18:12

Върховно лицемерие от страна на прокуратурата. Всеки месец има поне по една убита или пребита жена, за която те казват “е ние какво да правим”, но понеже Диана е известна и се самосезираха пт раз на следващия ден…
 
X

Да помогнем на украинските деца!