Майка срещу майка след зловещото убийство в София за това кой е разчленил жертвата

OFFNews 22 август 2023 в 20:59 4370 1

Мазето, откъдето се иззимаха проби след откритото тяло на Кристиян Пеев

Снимка Ружа Райчева - OFFNews

Мазето, откъдето се иззимаха проби след откритото тяло на Кристиян Пеев

Майката на Константин Суботинов, обвинен в укриването и разчленяването на Кристиян Пеев след убийството му в София, твърди, че той е действал под заплаха, съобщи bTV. 

Зверското престъпление се случва на 8 август. Веско Вълчинов убива Кристиян Пеев в дома си и прави опит да го разчлени в банята на апартамента си, след което потърсва помощ от Суботинов. Приятелят му помага да скрият тялото на Пеев в различни части на София. 

Самият Вълчинов прави опити да пусне части от жертвата си в канализацията, което води до залавянето му, след като четири дни по-късно съседите се оплакват на ВиК от запушени канали и лоша миризма. 

Съседи за кошмарното убийство в София: Полицията цяла нощ изнася чували с лоша миризма (снимки)

По-рано днес майката на убиеца на Кристиян каза, че Константин Суботинов е разчленил тяло, а не синът ѝ. Тя твърди, че е дала 70 000 лева на сина си, за да прави бизнес с криптовалути с Кристиян. 

На свой ред майката на Константин - Татяна Манова твърди, че синът ѝ е помогнал в укриването на тялото на Кристиян, но не и в разчленяването му. 

Днес трябваше да се реши дали Веско Вълчинов ще остане в ареста. Адвокатът му обаче обяви, че клиентът му е болен и така заседанието се отложи.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков