Борисов обвини Лозан Панов в политическа атака

OFFNews Последна промяна на 14 януари 2016 в 15:03 7521 6

Премиерът Бойко Борисов обвини председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов, че го атакува политически. Борисов дойде скоростно във Висшия съдебен съвет (ВСС), след като Панов показа СМС от номера на премиера, от който стана ясно, че членове на ВСС го информират как вървят дебатите по "Яневагейт". 

Премиерът призна, че е препратил СМС, но отказа да посочи кой му го е изпратил. Ядосано той обясни, че му е омръзнало да чете в медиите, че ВСС искат да го изслушат по скандала, но той не идвал. Въпреки че членове на съвета му напомниха, че те все пак не са го викали, той пожела да му задават въпроси по случая. Борисов каза още, че е дошъл, за да не каже на ВСС да не се занимава с политика. По-късно стана ясно, че той визира конкретно Лозан Панов.

"Никого не съм посочил досега за политическо изказване, но изказването ви е политическо. Критикувате ме за моята работа, за решенията на парламентарната група. Откъде накъде вие ще ми давате акъл? Вие ме атакувате политически сега. Дойдох, за да ви обясня, че нямам общо със случая "Яневагейт". Вие ме вкарвате пак тук за незаконен запис. Първото, което е, трябва да попитате законно ли е, или не", подчерта премиерът.

След като Борисов си тръгна, ВСС прекрати проверката по записите между "двете каки". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.01 2016 в 06:56

Тоя работа с смс-а показва, че колегата е негоден да управлява демократична държава.
Перфектен е обаче за президентска република от путино-ердоганов тип.
Ако бях сега един сарайско-библиотекарски политинжинер и по цял ден да се чудех как да ви го начукам, именно такава щях да ви спретна.

14.01 2016 в 17:36

Заложените бомби гърмят една след друга. Отвсякъде му се привиждат врагове. Така е , като си се обвързал в зависимости.После няма излизане и да искаш да си правилен, вече е късно.

14.01 2016 в 17:25

Прав е тиквоций велики - простака на републиката, атакуват го политически, но не бой се бе изкуфяла тикво, имай търпение, първо политическо, а после и физическо, с два в тила по вашенски, мутро-мафоиотски стериотип.

14.01 2016 в 16:12

Тоя малоумник обвинява всеки, който му потърси сметка за безобразията. Мирише силно на предсрочни избори.

14.01 2016 в 16:06

Панов има вид на интелигентен убиец и агент на чужда държава. След фарса с опита за убийството му още,се разбра, че е играч в някой от безбройните проекти заунищожаване на българската държава.

14.01 2016 в 15:33

Тоя заприличва вече и визуално на патрона си....
 
X