С новите модели от серията Galaxy Note20 разполагаш с мощен компютър в джоба

От Самсунг изненадаха потребителите с иновативен дизайн на слушалките Galaxy Buds Live

Владимир Йончев 06 август 2020 в 16:18 6203 0

Самсунг стартира кампанията за предварителни продажби на новите мощни устройства от екосистемата на Galaxy, представени на световната премиера на 5 август 2020 година.

Устройствата от серията Galaxy Note20 са мощни и ефективни. Те буквално работят като компютри, а за любителите на мобилни игри, огромните дисплеи предразполагат за изключително удобен геймплей. Ефикасно оръжие срещу сивото ежедневие.

Ако все пак нямата афинитет към този вид развлечение, винаги можете да заснемете атрактивно видео, ползвайки различните настройки и филтри за него. Налице е подобрената опция “Slow motion”, както и „Super slow motion”. Не е нужно дори да се споменава, че за пореден път камерите в серията Galaxy Note20 надскачат предшествениците си и това ясно личи на дисплея, който е считан от компанията за най-добрия досега.

Galaxy Note20 Ultra е създадена за феновете на Note, които имат най-високи изисквания по отношение на мощността и ефективността, докато Galaxy Note20 е за по-широкия кръг от потребители, които искат да оптимизират времето, прекарано в работа, и да се наслаждават на възможностите да играят на мобилните си устройства.

Традиционно за серията, разбира се, има и химикалка. Сега новият S Pen и Samsung Notes са развити до още по-високо ниво в серията Galaxy Note20 и са вложени и в Tab S7, и в Tab S7+ с цел още по-гъвкаво потребителско изживяване и удобство. В допълнение, благодарение на сътрудничеството с Microsoft, дългосрочен партньор на Samsung, устройствата от серията Galaxy Note20 и твоят компютър с операционна система Windows могат безпроблемно да работят заедно.

Към всичко това няма как да не се добавят ново поколение безжични слушалки – Galaxy Buds Live. Дизайнът им е невиждан досега. Нестандартен и изненадващо много удобен. Иновативната им форма осигурява дълбок и богат звук. Приятната изненада е, че основната функция за повечето меломани – баса е изненадващо наситен за такъв тип слушалки.

Galaxy Buds Live разполагат с три микрофона и Voice Pickup Unit /функционалност за разпознаване и улавяне на глас/, за да се чувстваш сякаш си в една стая с любимите си хора, дори когато не си при тях. Тези слушалки са оборудвани с Active Noise Cancellation (активно шумопотискане) от отворен тип, което ти дава възможност както да се наслаждаваш на жив и обемен качествен звук, така и да включваш и изключваш звука от заобикалящата те среда. Така, можеш да се потопиш изцяло в любимата си аудио книга, но да не пропуснеш анонса за твоята спирка в метрото.

Устройствата и услугите на Samsung са създадени така, че да работят в пълен синхрон заедно и да обогатяват изживяването ти и при работа, и при забавления, и при всичко, което е важно за теб. Ти и твоя Galaxy Note20 стигате до следващо ниво, когато го съчетаеш с други нови устройства в семейството Samsung Galaxy: Galaxy Tab S7 и Tab S7+, Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live. С тези ултра модерни допълнения към изживяването с Note, можеш да работиш по-пълноценно, да играеш по-дълго, да живееш по-здравословно и да общуваш по-добре.

Устройства от серията Galaxy Note20, таблетите Tab S7+ и Tab S7 в комбинация с най-новите Galaxy Buds Live слушалки или друг аксесоар могат да бъдат поръчани на атрактивни цени до 20.08.2020 г. Любителите на високите технологии ще имат възможност да изберат своята комбинация и да са сред първите, докоснали се до впечатляващите устройства – новите членове на семейството на Samsung Galaxy.

Със събитието Galaxy Unpacked, Samsung даде началото и на предварителните поръчки за устройствата. Потребителите, закупили Galaxy Note20 / Note20 Ultra или таблет Tab S7+ / Tab S7 в периода от 20:00 ч. на 05.08 до 23:59 ч. на 20.08.2020 г. от официален партньор на Samsung и активирали новото си мобилно устройство в периода от 17.08.2020 до 30.08.2020 г. включително, могат да получат като подарък:

a) При закупуване на Galaxy Note20 Ultra: Galaxy Buds Live
b) При закупуване на Galaxy Note20: Galaxy Buds+
c) При закупуване на Galaxy Tab S7+: Tab S7+ Book cover
d) При закупуване на Galaxy Tab S7: Tab S7 Book Cover


Серията Galaxy Note20 и серията Tab S7 ще стартират с официални продажби в България от 21 август 2020 г. в следните цветове и на съответните цени:

• Galaxy Note20: Мистично бронзово, Мистично зелено, Мистично сиво - на цена от 1 849 лв.
• Galaxy Note20 Ultra: Мистично бронзово, Мистично черно - на цена 2 549 лв.
• Galaxy Tab S7 and S7+ : Мистично черно - на цени съответно от 1 549 лв. за Tab S7 и 2,149лв за Tab S7+

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови