HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN с елементи от 18-каратово злато стартира с ексклузивни продажби за българските потребители

OFFNews 18 октомври 2023 в 16:26 5231 0

Huawei

Снимка Huawei

Huawei

Първият по рода си смарт часовник на Huawei, който съчетава елементи от 18-каратово злато с технологии от най-висок клас, вече може да се поръча от българските потребители, в търговската мрежа на Yettel, A1, Vivacom, Технополис и избрани партньори на дистрибутора „Поликомп“ на препоръчителна цена от 5999 лева. Офертата е лимитирана до общо 60 бройки за цялата страна.

Ексклузивният модел бе показан за първи път в Европа, още преди анонсиране на името му, на затворено събитие в Барселона на 14 септември, където беше представена още новата серия Huawei Watch GT 4 и цялостната стратегия Fashion Forward на бранда в областта на носимите устройства. Модният елит на България имаше шанса да го види на живо по време на Sofia Fashion Week 2023, който се проведе на територията и в партньорство с хотел Marinela Sofia. След официалния старт на продажбите му днес, отново хотел Marinela Sofia ще бъде единственото място, където той ще бъде изложен до 31 декември 2023 г.



Ексклузивният дизайн и ювелирната изработката на HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN се съчетават с революционни технологии, превръщайки този модел в шедьовър на пресечната точка на мода, стил и технологична мощ от най-висок клас.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е изработен от 18K златна сплав със 75% съдържание на злато. Безелът на часовника се състои от шест секции, ръчно инкрустирани чрез златна инкрустация в керамична форма. Злато се съдържа и в скалата на панела, за която е използвана PVD технология и лазерно гравиране, а релефен печатен модел създава уникален златен прахообразен ефект. Гривната е с механизъм за закопчаване тип пеперуда, състои се от 12 пластини и може лесно да се регулира според размера на китката на притежателя му.

Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат - златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време. Налице е също избор от над 25 000 циферблата от официалния магазин HUAWEI Watch Face.

Под модния аутфит е сърцевината на неимоверно издръжливия звяр - ултрафлагмана HUAWEI WATCH Ultimate, отличен с престижната награда EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch от Expert Imaging and Sound Association (EISA). Той покрива стандарта за водоустойчивост ISO 22810 и е преминал стандартни тестове EN13319 за водолазно оборудване, издържайки 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, включително техническо и професионално гмуркане. Поддържат се 24 професионални спортни режими и специален Expedition Mode. Часовникът предлага свръхвисока L5 точност на позициониране, благодарение на Precision Dual-Frequency Five-System GNSS.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN предлага още богат набор от здравни функции, със специален акцент върху сърдечно-съдовата система. Сред тях са постоянно следене на пулса, нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2)1, съставяне на електрокардиограма, оценка на артериалната ригидност2 и други.

Съвместим е с iOS и Android, а батерията му издържа до 2 седмици, като се зарежда изключително бързо – само 10 минути са необходими за достигане на 25% от капацитета ѝ.

България е една от малкото държави в Европа, където този изключителен модел може да бъде видян – в лобито на хотел Marinela Sofia, и поръчан в мрежата на A1, Yettel, Vivacom, Technopolis и избрани партньори на дистрибутора „Поликомп“.

Повече за HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN можете да научите тук - https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-ultimate-design/.

-----------------

1. Продуктът не е медицинско изделие и не трябва да се използва за диагностициране, лечение или предотвратяване на заболявания. Всички данни и измервания трябва да се използват само за лична справка. Тази функция се поддържа само в определени страни/региони.

2. Продуктът не е медицинско изделие и не трябва да се използва за диагностициране, лечение или предотвратяване на заболявания. Всички данни и измервания трябва да се използват само за лична справка. Тази функция се поддържа само в определени страни/региони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!