Google Street View влезе във филмовите студиа в Бояна

OFFNews 27 юни 2014 в 17:31 4432 1

Снимка Италианските декори в "Ню Бояна".Снимка БГНЕС

Онлай потребителите вече могат да се разходят из едно от най-големите български филмови студиа „Ню Бояна Филм“, благодарение на виртуалното приложение Google Street View, съобщава БГНЕС.

Услугата, разработена от Google, дава възможност на потребителя за виртуална разходка из различни места по света, включително хотели, ресторанти и дори офиси.

Филмовите студиа в Бояна са дали снимачни площадки на големи холивудски продукции като "300", "Конан", "Непобедимите", "Херкулес" и "Черната далия". Те ще разкрият тайните си чрез 360-градусовите снимки, показващи в детайли всички кътчета от магията на киното.

"Снимките на "Ню Бояна Филм" са с огромен мащаб. Отне ни приблизително 3 седмици, за да ги завършим, тъй като бе важно да влезем и зад кулисите на тази индустрия, която е изключително интригуваща за много хора по света и ние вярваме, че това е първата подобна фотосесия на действащо филмово студио", каза Саймън Фийк, собственик и управител на компанията Thunder Box, собственик на правата за Google Street View за България.

"Възможността да покажем с какво разполагаме в "Ню Бояна Филм" е от изключителна важност не само за тези, които гледат към България като потенциална локация за заснемане на продукции, но също и към обикновените хора, които ще останат впечатлени, когато разберат, че тук са снимани толкова много холивудски продукции, като "300" или предстоящия "Непобедимите 3", допълни Ярив Лернер, собственик на "Ню Имидж и Милениум Филмс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!