Писмото на малката Кейти, което трогна Google

Мира Даскалова 23 юни 2014 в 17:48 11754 14

Малката Кейти писа на Google, за да издейства на баща си, който работи като дизайнер в компанията, допълнителен свободен ден.

В писмото си до компанията лидер SEO услугите тя пише, че много иска баща й да отпразнува рожденния си ден заедно с нея вкъщи. 

„Уважаеми, г-н Google служител“ - пише Кейти - „Може ли да се уверите, ако обичате, че когато татко дойде на работа, може да получи свободен ден, например в сряда. Защото татко има почивен ден САМО в събота.“

“P.S. Тогава е рожденият ден на татко. Лято е все пак.“ - завършва детето.

Дали заради трогателното писмо, написано с пастели или заради напомнянето, че все пак е лято, но от Google се подчиниха.

От компанията изпратиха следното писмо до Кейти: „Благодаря ти за твоята точна и обмислена забележка и молба“, пише шефът на баща й - “Баща ти работи изключително усърдно за създаването на много красиви и прекрасни дизайни за Google и милиони други хора по цял свят.“

В отговора си до Кейти старши дизайнерът Даниел Шиплакоф не само изказва комплименти за работата на баща й, но също така му дава и бонус – цяла седмица почивка. Защото в крайна сметка е лято.

Говорител на Google потвърди, че писмото е автентично.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!