Земята ще става все по-пренаселена

OFFNews Последна промяна на 30 юли 2015 в 09:54 4800 13

Световното население ще нарасне с 1 млрд. души до 2028 г. , а до края на века на Земята ще живеят 11.2 млрд. души.

Това сочи ново изследване на ООН, което показва, че Земята ще става все по-пренаселена.

Според ООН към момента населението на Земята е около 7.3 млрд. души.

Изследването на ООН е направено по данни за плодородието на хората по света, като данните по-горе могат да претърпят промени.

Специална графика показва трите варианта за брой на населението - при нормално плодородие на населението, високо и ниско такова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.07 2015 в 13:58

Приближава се яко клане и дай боже да е по-скоро, че вече не може да се диша.

30.07 2015 в 13:49

@тролчески колектив "зора" - добре граматически нацисте, айде бегай да поправяш и по другите сайтове че и там яко бъркат, ти нали си най-Убавия, а интернета е голем...

30.07 2015 в 12:32

няма име, и как ще ги спреш? Когато озвереят съвсем, защото там няма вода и храна? Айде разходи се по Лъвов мост да видиш за какво става въпрос - и цялата тая паплач дето в тъмното само очите и зъбите им светят, са 1-2% които успяват да преминат в момента през Турция и да минат българската граница. Сега си представи останалите плюс още милиард-два. И затова не са виновни самите хорица, а извергите, които зорлем подпалиха Африка и близкия изток с колониалните си простотии.

30.07 2015 в 12:29

Лошото е, че това дава отражение на климата, задължителни стават ГМО храните, пълненето на храни с изкуствени съединения, много от които с неизследвани ефекти. Или пък с ефекти, които са вредни за човека, но се премълчават. Да не говорим, че ресурсите са крайни, което съвсем естествено ще доведе до промяна на начина на живот и следователно на социални отношения. Има множество проучвания и то от много време насам, които показват един от резултатите на такава свръхпопулация: масов хомосексуализъм. Природата намира други начини за контрол...

Известните ни регулатори (войни и болести) са премахнати: от една страна има оръжията са страшни и вредят на употребилия ги (например ЯО), а освен това има антибиотици, ваксини, по-добро качество на медицинското обслужване. И така при една и съща репродукция на населението, продължителността на живота нараства, което и води до свръхпопулация.

Единствената възможност за планетата е да има отговорно родителство. Т.е. да имаме толкова деца, за колкото можем да се грижим. Като бройка това са 2 деца на жена. Но фертилността в държавите от третия свят е все още твърде висока. Наистина най-тъпите екземпляри от вида homo sapiens се множат и най-много.

30.07 2015 в 12:01

Да раждат по 100 деца ако искат в третия свят, само да не идват тук.

И да не искат помощи от умиращата бяла раса, когато осъзнаят че няма с какво да се изхранват. Ние цивилизованите хора мислим преди да правим деца дали можем да им осигурим всичко необходимо.

30.07 2015 в 12:01

"а на някой места"

При тебе гените на правописа, граматиката и логическото мислене очевидно са в рецесия, последвай Парагон Инверталчев, моля.

30.07 2015 в 11:59

Исках да кажа ~ 6 000 000 000, изпуснал съм няколко нули :)

30.07 2015 в 11:57

Ето какво се случва като почнем да се мислим за всесилни и се борим срещу естествения подбор... в момента Земята е пълна с ~6 000 000 души, от които за съжаление освен донори на биомаса и органи абсолютно нищо не става. Те са като нашите цигани, и дори и да имат условията да се развиват в личностен и обществен план, за да се облагодарят по някакъв начин за ресурсите които са изконсумирали, малките им празни глави никога не биха го позволили, защото другия вариат - да си въдят деца, да реват другите да им помагат, защото видиш ли те не можели сами, ги урежда много по-добре в ден-за-ден аспекта. Ако продължаваме в същия дух, скоро ще деволюираме обрато в човекоподобни, защото ако се разтърсите из интернет ще видите че част от гените, които учените смятат че са свързани с интелектуалните възможности на хората са в рецесия, а на някой места като Индия почти не се срещат. Ако не се предприемат сериозни мерки скоро, до 100тина години може да сме е върнали на нивото от преди индустриалната революция.

30.07 2015 в 11:11

Най-лошото е, че тия дето се множат най-много, са най-долната, ниЗка, безполезна прослойка - милиони и милиони крайно бедни, необразовани и безсмислени хора, дето освен да се множат с по 10 дечурлига, друго не правят. И после тия същите прииждат на талази към Европа с целите си табуни. Расистко звучало? Като ви затропат на вратата 10 потни негроса със 100-те си сополиви кюмюрчета, друга песен ще запеете, ама бъдете толерантни, то ще се види...

30.07 2015 в 11:08

Само забележете кривата в началната и част, любопитно от къде ли във времето ще започва при тази трактория. Добре че еволюционистите са си измислили мнимото изчезване на човечеството преди 10к години, че хептен щяха да се изложат. Май креационистите са по-близо до истината :)