Соломон Паси предложи помощта си на Тексас и Байдън

OFFNews 30 януари 2024 в 16:17 4265 2

Соломон Паси предложи помощта си на Тексас и Байдън

Снимка БГНЕС/Стефан Василев

Соломон Паси

Бившият външен министър Соломон Паси предложи помощта си на американския президент Джо Байдън и щата Тексас. 

През последната седмица тексаския граничен град Ийгъл Пас се превърна в епицентър на нарастваща вражда между Тексас и федералните власти на САЩ, а поводът е мигрантската криза и кой има юрисдикция над тази част от границата между САЩ и Мексико.

Няколко инцидента от последните дни засилиха конфликта между губернатора на Тексас и президентът на САЩ, които са яростни политически противници. Основната тема, по която спорят, е как да се контролира нелегалната имиграция от Мексико.

Днес Соломон Паси напомни, че е почетен гражданин на щата Тексас от май 2004 г. Ето какво написа той в социалната мрежа "Х":

"В качеството си на почетен гражданин на щата Тексас, считано от май 2004 г., ще трябва да попитам Атлантическия клуб на България как да помогнем на Тексас и Джо Байдън в тази ситуация, ако те искат да го направя."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1042

2

danvan

30.01 2024 в 19:55

За мен наяй показателно е, че нито една сериозна медия в западната преса не пише че има нещо толкова тревожно в Тексас. А послучшните БГ медии им помагат. Нито CNN нито BBC пишат нещо подобно. Поредния опит рашистите да отклонят вниманието от собвените си безобразия.

625

1

1215

30.01 2024 в 18:00

Що се бута у шамарите, а не си седи кротко на дъто?Тексас е може би щатът с най много нацистки откачалници.
 
X

Да помогнем на украинските деца!