Путин: Това е терористичен акт. Искат да ни лишат от история, традиции и език

OFFNews 02 март 2023 в 15:53 8673 6

Путин

Снимка БТА/АП

Руският президент Владимир Путин.

Руският президент Владимир Путин определи случилото се тази сутрин в Брянска област като "терористичен акт".

По време на церемонията по откриването на Годината на педагога руският президент обвини "неонацистите" в извършването на терористични акт и престъпления.

"Проникнали са на пригранична територия и са открили огън по граждански лица. Видели са, че това е частна кола, видели са, че в нея са граждански лица и деца. Обикновена "Нива". Открили са огън по тях", заяви президентът на Руската федерация.

По думите му тези хора искат да лишат руснаците от историческа памет, история, традиции и език.

"Това насилие, истинско престъпление е извършено от неонацистите, за които говоря и от техните господари. Сигурен съм, че на случилото се днес, господарите им дори няма да му обърнат внимание. Но повтарям - няма да им се получи, ние ще ги довършим", каза Путин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

6

dolivo

02.03 2023 в 19:07

почна с диверсиите, бас държа , че е ГРУ или ФСБ някакво.

подготвя почяата Путин обществеото мнение за нова мобилизация, щото губи войната

318

5

Valioka

02.03 2023 в 18:46

Ще го кажа тук, може и да го повторя - за да искаш нещо, трябва да си дал... Нека сега нещастните русофилистици да кажат, какво точно е е дал путин на света? Или какво точно е дала руската федерация на света? ПроС въпрос... Нека кажат - някакви нови техологии, автомобили, интернет, туристически дестинации, международни фестивали, GPS, научни открития, литературни върхове, хиперзвукови ракети... КАКВО??? А, да бе, хиперзвукови ракети, пардон, щях да го подмина... Егати нещасните тъпанари... Тъпаци, разбирате ли на чия страна сте? Някаква лишена от съдържание опаковка... Китай, да, даде нещичко - хуйавей, ксиоми, стоки някакви некачествени... Даде... Ама рассия - НИЩО... Нищичко не е дала на света. Е, какво иска тоя нещастник? Всички да са на нивото на рассия ли? Ами, сори, никой не ще да се връща векове назад... Пълни боклуци...

345

4

Джендо Джедев

02.03 2023 в 17:41

Тоя писка точно като някой училищен хулиган, който бие, ама като му плеснат на него шамар, се разплаква като ученичка. :D

2073

3

Johnny B Goode

02.03 2023 в 16:34

Значи вие можете да влвзете в Украйна, да убивате наред, изнасилвате и разрушавате, да разправяте, че не трябва да има такава държава.
А когато получите малко от вашето лекарство, пишите като ощипани моми.

15914

2

поп Дръвчо

02.03 2023 в 16:04

Айде и езика намеси.

Руският език (при все че е стара нелицензирана версия на българския) не се свършва с един Путин.

Даже и когато Русия бъде окончателно погълната от Китай, а руските бежанци - претопени в Европа, руски език ще се говори в Украйна.

2550

1

alfakentavur

02.03 2023 в 15:59

Е да ама "тези хора" си се оказаха ваши хора. От една година се налага да обяснявам, че най-много неонацисти има в Рашистан.
А освен това вече и държавното управление е неонацистко/фашистко.
Всичко се навързва.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки