Нарру има реален шанс да стане ресторант на годината в Лондон

OFFNews 23 август 2022 в 14:00 48812 4

Happy

Снимка Happy

Ресторант Нарру Лондон е номиниран от престижната организация British Restaurant Awards в две категории - за най-добър ресторант в Лондон и за ресторант с най-добро обслужване в Англия

Ресторант Нарру Лондон е номиниран от престижната организация British Restaurant Awards в две категории - за най-добър ресторант в Лондон, избран сред 20 000 заведения и ресторант с най-добро обслужване в Англия, където селекцията е направена сред 123 395 ресторанти в цялата страна.

Нарру Лондон е сред 13-те номинирани за най-добър ресторант на Лондон като е избран от над 20 000 заведения, колкото са ресторантите в Лондон според последната статистика. Заедно с това Нарру Лондон се състезава и с 9-те най-добри ресторанти в цяла Англия в категорията за най-добро обслужване като е номиниран сред 123 395 заведения.

Безспорно доказателство за престижността на Британските ресторантьорски награди е факта, че сред номинираните за 2022 година попадат световноизвестни шеф готвачи, удостоени със звезди Мишлен, като Джейми Оливър, Гордън Рамзи, Леви Руутс, Симон Ример и други, а сред номинираните ресторанти греят имената на институции в областта на добрата кухня в световен мащаб като Дорчестър на Ален Дюкас, ресторант Новиков, ресторантът на Гордън Рамзи, както и на хотел Риц в Лондон, Гаврош и ресторант Савой.

Нарру Лондон отваря врати на една от най-престижните локации в Лондон - Пикадили Съркъс в началото на 2020 година, когато периодът съвпада с пандемията и това прави успехът на новосъздадения ресторант още по-забележителен.

Въпреки предизвикателствата, заведението успява да се наложи на една от най-трудните кулинарни сцени в света и след разхлабването на мерките бързо се превръща в един от най-посещаваните ресторанти в Лондон, където всеки ден могат да се видят опашки от чакащи пред вратите му.

Каква е рецептата?

Абсолютно същата като на всяко от 22-те Нарру заведения в България - престижна локация, интериор, създаден с респект към клиентите, пресни и качествени продукти, приготвени по изпитани рецепти, обслужване с усмивка и персонално отношение. Всички ястия, които се сервират в Нарру Лондон, се разработват в лабораторията на Нарру в България като единствената разлика е, че се тестват не само от български фокус групи, но и от англйски. Голяма част от екипа, който работи в Нарру Лондон, също е от българи които спазват изцяло познатия Нарру стандарт за обслужване, което е и основната причина да бъде номиниран за най-добър екип в Англия.

Според всички тях признанието, което получава ресторантът в Лондон е признание не само за Нарру, а и за България, защото ясно показва, че можем да се състезаваме и да печелим и на голяма сцена.

Дали Нарру Лондон ще стане ресторант на годината в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия зависи от това колко клиенти ще гласуват за него до 5-ти септември 2022 година. Затова екипът на веригата разчита на всички българи, които обичат Нарру, да дадат своя глас български ресторант да стане ресторант на годината в Лондон в конкуренция със световноизвестни имена в бранша. И уверява, че гласът им ще бъде честен дори да не са посещавали ресторантът в Лондон, защото Нарру стандартът е един и същ навсякъде.

Можете да гласувате България да има най-добър ресторант в Лондон на сайта до 5-ти септември. https://www.britishrestaurantawards.org/register/. Всеки глас има значение!

Екипът на Нарру благодари на всички свои клиенти за лоялността и отношението, които направиха тази номинация възможна и ще продължава с още по-голямо усърдие да работи всеки ден да става все по-добро място за вас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

4

dolivo

28.08 2022 в 18:50

верно са сред номинираните, вижте линка на анкетата и отидете в началото да стигнете до номинациите листа

мн добре

нали знаете приказката, не ме питай за първия милион

знаем че почнаха с мутренски пари

въпроса е, че се развиват

ако бяха останали мутро-гъзета нямаше в Барселона и Лондон да успяват да разширяват

8053

3

DARTH VADER

24.08 2022 в 23:07

БИВШИТЕ ВОЕННИ,СЕГА БИЗНЕСМЕНИ НЕ МОГАТ ЛИ ДА СХВАНАТ,ЧЕ ПУБЛИКАТА НЕ ПАСЕ ТРЕВА

8053

2

DARTH VADER

24.08 2022 в 23:06

BRITISH RESTAURANT AWARDS,ДОРИ НЕ СА СЪНУВАЛИ ДА НОМИНИРАТ ТОЗИ ОБЕКТ...


ПРОСТО ТИМ-АДЖИИТЕ НИ СМЯТАТ ЗА ПО-ПРОСТИ ОТ ТЯХ И СМЯТАТ,ЧЕ НЯКАКВА ИДИОТСКА АНКЕТА ЩЕ НИ НАБУТАТ САМО ЗАЩОТО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СЕТИМ ДА ПРОВЕРИМ ИНФОРМАЦИЯТА

810

1

Добър български пример.Браво!