Quantcast

Люксембург узакони гей браковете

OFFNews Последна промяна на 18 юни 2014 в 21:24 3945 10

Люксембург узакони гей браковете

Люксембург узакони еднополовите бракове, съобщиха световните агенции.

Законът беше приет с решение на парламента с 56 гласа „за“ и едва 4 „против“, като в клаузите е включена и възможността на хомосексуалните двойки да осиновяват деца.

Законът ще влезе в сила 6 месеца след одобряването му от парламента.

„Люксембург ще стане по-солидарен и по-справедлив“, обяви след края на дебатите министърът на правосъдието Феликс Брас.

Люксембург е 11-ата европейска страна, която разреши еднополовите бракове. Те вече бяха разрешени в Холандия, Белгия, Испания, Швеция, Норвегия, Португалия, Исландия, Дания, Франция и Великобритания.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2014 в 19:32

Юки, абсолютно съм съгласна,че детето ще е по-добре при гей-двойка, която обича и се грижи за детето, отколкото хетеросексуална двойка, бащата пияница и пребиващ и майката, и децата, но според стандартния модел. Въпросът е какво се случва в главата на детето- хомосексуалистите , доколкото знам се раждат такива, независимо от семейството, въпросът е едно дете, което е родено гей, в еднополово семейство с какво трябва да се сблъска- кой съм аз, какво да правя, кой е тате, защо тате носи грим, той тате ли е или мама. на нас възрасгтните ни е лесно,ама едно дете само трябва да се справя с много сложни ситуации, трудни за възрастен да не говорим за дете.

19.06 2014 в 14:28

Аз пък съм „за“ еднополовите бракове и възможността да осиновяват деца.
Това, че един мъж е привлечен към друг не значи, че напълно отрича съществуването на жената, и обратното. А и някои хомосексуални двойки, според мен, биха били по-добри родители от други хетеросексуални. Ако детедо е обичано и е щастливо в това семейство, какво значение има това, че и двамата му родители са с еднакъв пол?

19.06 2014 в 11:28

Дасе женят, да правят каквото си искат, нямат право да осиновяват деца! Като искат да си родят!Изиставените дечица, сирачета, ами отнетите от семействата им дечица по анонимен сигнал- държавна политика в Европа.И какво взимат ги от семействата им по анонимен сигнал и ги дават на педерасти или педофили- защо не и те имат права според Европата, само децата нямат. И това в 21 рви век, не в Средновекивието. Адмирации за Мариус Куркински- който публично заяви ,че е отватен не само от мисълта за гей-браковете, а е категорично против осиновяването на деца от гейове, при това е един от тях.

19.06 2014 в 10:52

Ами правата на детето, което ще осиновяват?То няма ли право на майка- ако го осиновят педераси или баща, ако го осиновят жени?Кой ще го предпази от тормоза от връстниците и обществото- Елтън Джон и сие са единици, те са ги ги подсигурили. И няма какво да се лъжем, колкото и да сме се бунтували срещу родителите си , момчето се учи от баща си, момичето попива от майка си, колкото и да си мисли, че не е така. Не вярвам децата, отгледани в еднополови семейства, да се развият хетеро, то и това явно е целта, да посегнат на невинните душичка.

19.06 2014 в 10:22

Peci е прав. Като не искат жени, да нямат деца. Въпроса е и че много педофилски интереси има в това обратните да осиновяват деца.

Много хора се питат могат ли гейове да отглеждат деца. Отговора е ДА. Но по важния въпрос е КАКВО Е ДОБРЕ за самите деца, а това природата по най-добрия начин го е показала. Добре е да имат майка и баща. Понеже те са плод на майката и на бащата.

Другия проблем е следния. Нормалните хора не искат да се женят. Смятат го за демоде, живеят си ей така с жените, а в същото време модерните гейове искат да се женят и смятат това за много важно право.

Някой е глупав. И това не са гейовете. Глупави са нормалните, че са изоствили ценностите си и не вникват в смисъла на правата си.

19.06 2014 в 06:49

// ама за сметка на това ще ни набутат гей бракове, кончити вурсти и трети пол. //
К'во се жалваш бе Насирански, таман законно ще се обичате със СерГей, а за мъжката част ще останат повече женски.

19.06 2014 в 01:52

Еми от западняците европейски доходи и европейски стандарт на живот явно викога няма да видиме, ама за сметка на това ще ни набутат гей бракове, кончити вурсти и трети пол.

18.06 2014 в 23:03

Нима някой отрича правото на всеки човек да бъде щастлив и обичан? Когато двама се обичат никой няма правото да ги критикува защото е останала толкова малко обич че направо е трагично положението. Това кой с кой и какво прави в леглото не е проблем на обществото и ако някой се интересува кой с кой спи ще го нарека мехленски клюкар. ;) (поздрави на Jackk)

18.06 2014 в 22:49

Peci, брат напълно съм съгласен. Тия сополанковци в сиропиталищата трябва да бъдат оставени да гният. Щото хетеро двойките са толкова навити да осиновяват. Майки и бащи, напълно здрави горят от желание да осиновяват, нали? Не. Горят от желание да спамят челяд по света. Единствените, които горят от желание да осиновяват са тези, които не могат да имат деца по една или друга причина.

Има разлика между това да отричаш нещо и да не си привлечен към нещо. Ти като не си привлечен към твоя пол, отричаш ли го? Тъпанар.

18.06 2014 в 22:46

От европейския съюз друgо освен педерастко еба*е няма да видим