И Стивън Кинг се нахвърли Тръмп заради споразумението за климата

ОFFNews 02 юни 2017 в 16:45 7147 2

След като шефът на Tesla Илон Мъск се оттегли от екипа от съветници на Доналд Тръмп заради решението му да изтегли Щатите от Парижкото споразумение за климата, а Арнолд Шварценецер се скара на американския президент, още едно голямо име се нахвърли на републиканеца поради същата причина - Стивън Кинг. 

Легендарният автор не критикува Тръмп за пръв път, но по думите му американският президент го е изненадал с глупостта на последното си решение. 

"Точно когато си помислиш, че няма начин Тръмп да направи нещо по-глупаво от оръжейната сделка със саудитците, той се оттегля от Парижкото споразумение. О, Боже мой!", написа Кинг в профила си в Туитър.

Писателят визира най-голямата оръжейна сделка в историята на Щатите, която Тръмп договори по време на посещението си в Рияд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

1

Victimized

02.06 2017 в 16:58

Прави впечатление, че най-големите критици на Тръмп по-темата са все видни климатолози и специалисти, най-големите разбирачи в областта си???
Оня безмозъчен блъскач Шварценегер, сега пък този "романтик", следващата сигурно ще е Скарлет Йохансон, тя също много разбира от климат и метереология, знае от къде на къде да духа ......