Quantcast

Донецка и Луганска републики започнаха преговори за обединение

OFFNews Последна промяна на 13 май 2014 в 11:53 12226 7

Донецка и Луганска републики започнаха преговори за обединение

Самообявилите се Донецка и Луганска народни републики започнаха преговори за обединение, съобщи РИА Новости.

След като в неделя в двете украински области бяха проведени референдуми за това дали жителите на областите подкрепят обявяването на независими републики.

Резултатите показаха, че над 80% от жителите на областите подкрепят обявяването на независимост от Украйна. В понеделник съпредседателят на правителството на Донецката република Денис Пушилин обяви, че двете републики обмислят обединение.

Преговорите за обединението на републиките вече са започнали, като решението ще бъде взето от ръководствата на Луганска и Донецка република.

Донецк вече е изпратил и официално искане към Москва за присъединяване на републиката към Русия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.05 2014 в 17:01

Бъдете милостиви към руските крепостни, не може за 20-на години да се извърви път който народите на Европа, в частност Балканите го вървят повече от 300г. Не е страшно че алкашите са изостанали с 300г,. ами са и 100г. в страни.

13.05 2014 в 16:57

// Напива се мужика в неделя като гражданин на Украйна и се събужда в понеделник като горд поданик на путьо. //

ПутКин, ще им докара водачка (маде Цар Киро), и ще ги държи още един месец, след като се отразвясат, ще ги боли гъза, те в главите нямат нищо.

ЧЕСТИТО, на украинците, отърваха се от 2 мил. алкаша, и 5 милиона стадо, биомаса де.

13.05 2014 в 16:52

ЧЕСТИТО,
Ако си се родил руснак, исках да кажа идиот, то е за цял живот.

13.05 2014 в 15:32

Не виждам какъв е проблема Украйна да бъде под влияние на ЕС и САЩ, след като 20 години беше частна държава на няколко помияра, слуги на Кремъл! Все пак става дума за територия с население над 40 милиона! След като до момента на свалянето на Янукович хората там мизерстваха и живееха като скотове, особено в невероятно красивата западна част, прикарпатието, може би е време за промяна! Някой явно смята, че определени неща са му даденост и не иска да пусне!
Единственото нещо, което не разбирам американците, е защо не отворят газовите находища в Иран?? тъкмо ще има повече работа за доста хора в доста държави, тръбата за Европа няма да минава през Черно море, а по голяма част от сушата, а и руснака ще седне на дебелия край на пръчката най-сетне

13.05 2014 в 14:50

Логично все пак референдума беше организиран и проведен от руската армия. Сега ще отидат в рая. Само че от рая няма измъкване защото за разлика от гадните фашисти в Киев, демократите от Москва първо разтрелват а после питат. Там такива глезотии като референдуми невървят. Да им е честито.