Quantcast

25% от нелегалните имигрантки в Австрия са български проститутки

Последна промяна на 19 октомври 2013 в 07:50 5602 1

Проститутки. Снимка БГНЕС/архив
Проститутки. Снимка БГНЕС/архив

25% от нелегалните имигрантки, които проституират са български, пише в проучване на австрийския в. "Калйне Цайтунг", цитиран от "Фокус".

Между 3000 и 4000 са нерегистрираните имигрантки, които проституират. 25% от тези жени са с българки, 30% - румънки.

В изследването на австрийското издание се включват още проституиращите нелегални имигрантки от други страни членки на ЕС като Полша, Унгария, Словакия и Чехия.Едва след тях по брой се нареждат нигерийските гражданки.

Експертът Хелга Конрад призовава да се предприемат действия за преборването на търговията с хора.
„Проблемът е, че различните организации и институции, които са съсредоточили дейността си върху този проблем, разполагат с малко информация за неговите механизми. Ние нямаме достатъчно данни за цялостното явление. А в това време търговците на плът могат само да се смеят на мерките, които сме предприели досега”, коментира Конрад, която е бивш специален представител за борба с трафика на хора към Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.10 2013 в 08:31

Нобеловият лауреат от Бразилия Драузиллио Варелла:

"В днешния свят ние инвестираме 5 пъти повече пари в лекарства за мъжката потентност и силикон за гърдите на жената, отколкото при лечението на болестта на Алцхаймер. След няколко години ще имаме стари жени с големи гърди и възрастни мъже със здрави пениси, но никой от тях няма да може да си спомни си за какво са им необходими. "....смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2013/...g-post_19.html