Quantcast

Вигенин: Засега нямаме притеснения за газовите доставки

OFFNews Последна промяна на 17 март 2014 в 19:38 1857 4

Засега нямаме притеснения за газовите доставки, заяви външният министър Кристиан Вигенин след днешното заседание на Съвета на ЕС по външни работи.

Той обясни, че страната ни е в „хипотезата на трето равнище санкции“ - икономическите, а по неговите думи засега не се обсъжда пристъпването към тях.

Вигенин каза още, че за страната ни референдумът в Крим няма правна стойност.

„Ясен сигнал е това, че е признат само от Северна Корея и Сирия на Башар Асад”, заяви външният ни министър в Брюксел.

По повод външната политика на страната ни Вигенин каза, че „опитите да ни постават сред ястреби или друга фауна са смешни“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.03 2014 в 22:21

Ми тя каквато държавата, такъв и външния министър ... от всичките досега само Калфин мязаше на нещо. (Жалко дето се хвана с тия мутри Р. Петков и бившия президент.) Всичките други - мижитурки, вземи единия та го метни по другия...

17.03 2014 в 21:12

Споко, спок, Вигенин отиде в Киев, когато трябваше и обърна внимание на властите относно българите в Украйна. Я Ярош нищо няма да гръмне, няма кой да му даде. Като всеки националист пуска повече пара в свирката.

17.03 2014 в 20:15

Вагинин, а като твоят приятел от новата украинска власт Ярош гръмне газопроводите, както се закани, тогаз кво праим? Пак ли ще си така спокоен за газта?
(За последователната позиция съм съгласен- тя е постоянна и е антибългарска. Пролича си, когато Вагинин мълчеше като пръднал в трамвая, когато украинските революционери орязаха езиците на малцинствата в Украина, сред които има е ЧЕТВЪРТ МИЛИОН БЪЛГАРИ!!!!)

17.03 2014 в 20:05

Поздравления на Вигенин за последователната позиция!

Не е лесно да имаш такова менние в една антибългарска и про-руска партия и нейните метастази ДПС и Атака.