Quantcast

"Атака" против санкции на ЕС срещу Русия

OFFNews Последна промяна на 17 март 2014 в 13:29 3251 55

Волен Сидеров

Снимка Сергей Антонов

Българият парламент да излезе с официално становище срещу санкциите, които се очаква днес Европейският съюз да наложи на Русия заради събитията в Крим. За това настоя председателят на "Атака" Волен Сидеров.

На извънредна пресконференция лидерът на националистите настоя председателя на парламента Михаил Миков да свика извънредно заседание, след което Народното събрание да излезе с официална позиция по темата с Украйна. Дневният ред, който предлагат националистите, е:

1. Разглеждане на внесените от ПГ "Атака", ПГ ГЕРБ и ПГ "Коалиция за България" проекти за декларации по темата с Украйна

2. Разглеждане на внесеното от ПГ "Атака" проекторешение за проведения в Крим референдум

3. Проекторешение срещу налагането на санкции от Европейския съюз срещу Руската федерация.

Сидеров заяви, че на вчерашния референдум са присъствали депутати на "Атака", които са следили за демократичното провеждане на допитването.

Националистите са категорични, че признават за легитимни резултатите от референдума. Сидеров цитира думи на българската диаспора в Крим. Според него сънародниците ни се боят, че европейски настроеното правителство на Украйна може да упражни натиск над тях.

Националистите са категорични още, че България трябва да се противопостави на възможното налагане на санкции срещу Руската федерация. Според Сидеров страната ни ще е сред основните потърпевши, ако Путин отвърне на евентуалните мерки, които Евросъюзът може да наложи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.03 2014 в 15:40

Сифилистар си ти,Сит Лорд...Ако има нещо, с което не сте съгласен, пишете по същество, в противен случай не нападайте хора, които дори не познавате. . . Ясна ли съм? Ти явно си сред тези, неориентираните хора, като нашите политици, които и те не знаят дали са Българи...Позицията на Атака, говори само едно, че се ръководят само и единствено от принципите си, вярата и честта!!! Вземете пример от тях, няма да сбъркате. Едни такива санкции биха довели, нас българите до икономически конфликт с Русия. Нелепа е цялата ситуация, и благодарение на такива като теб управляващите ни си позволяват да ни водят за носа- да ни набутат в устите на сдавили се кучета!!!

18.03 2014 в 15:00

“mechok”, va te faire foutre !

18.03 2014 в 11:36

алексиева, ти оправи ли се от сифилиса бе? нали ужким нямаше много мозъчни увреждания... пък то кво стана.. ей да немаш вяра на медицината ей..

18.03 2014 в 10:52

Българската Социалистическа Партия, призна мълчаливо ФАШИСТКОТО правителство в Киев.... Позор за лидерите на тази партия! Единствените, които отстояват интересите на България са патриотите от партия "Атака". Заплахите на противниците на разумната политика- Е.С. и САЩ не трябва да влияят на решения от жизнено важно значение за страната ни. Защо всички,които са сериозно засегнати от успешният референдум в Крим ревнаха вкупом, че е „нeлигитимен! Интересите им, разберете интересите им са сериозно засегнати, това е причината. Няма вечни приятели, има вечни интереси...България трябва да каже не на санкциите срещу Русия, да подкрепи и защити Българите в Украйна, които сами се самоопределят...

18.03 2014 в 06:29

Сидеров не е и никога не е бил националист. Сидеров е руска подлога, още от 90-те години на миналият век, искам да кажа платена руска подлога, нещо като наложница, т.е. този човек, аккто и повечето от Атака трябва да бъдат съдени за национално предателство. Ще бъде един ден, скоро.

18.03 2014 в 05:25

Много добър текст на Вълков (http://bizimi.com/new_article/index.php?url=content_politics/article1.php), заслужава да бъде публикуван на повече места. Обикновено му пиша минуси, изащото не ми допада като коментатор, обаче явно не е прост човек.

Мисля, че Йончев дори би могъл да го публикува тук, той май понякога, макар и рядко, пуска текстове на редовни потребители на ОФФците.

Любопитното е, че понякога в медиите излиза и информация, че някои американски щати също имали намерение да провеждат референдуми за независимост от съюза. При западняците тепърва предстоят процеси на дезинтеграция в международен и национален мащаб. Четвъртия хилядолетен Райх го очаква същата съдба, каквато и Третия, ако Иван и Чан Чун не решат да го ликвидират окончателно де.

18.03 2014 в 04:43

Знаех си аз. Обичаш да лапаш пишката. Сигурно и гъзягата ти е жадна, ма те е страх. От жената и детето, от колегите... Споко. Един ден, когато го няма вече Путин, Станишев и другите там(не ги помня), е тогава ще можеш смело да се изправиш и да кажеш: ДА, АЗ СЪМ ГЕЙ И СОЦИАЛИСТ И ИСКАМ ПАРИ, А НЕ ЕВРОПЕЙСКИ ОБЕЩАНИЯ!
И всеки ще те разбере. Ма за сега трябва да се въздържаш, нещо като, да го гълташ безшумно. Точно както прави Сергей, Кутев и другите там, вратарчето и прочие...
Ххахахахахахахахах

18.03 2014 в 04:21

А сега, в знак на извинение към порядъчните читатели на коментари за предишните негативни емоции (що ли ви трябва да ги четете, при такава «тролска» сган тук?), предлагам нещо по-сериозно по темата за Крим. Ето го и „линка”:
http://bizimi.com/new_article/index.php?url=content_politics/article1.php

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: НЕ се препоръчва за видиотени параноици към „червения призрак” на Манифеста, като „трола” „mechok” и нему подобните! Може да предизвика пред-инфарктни кризи ;-)

18.03 2014 в 04:03

Оппааааа, искаш да ме спреш?
Ми кажи къде, кога, имаш възможност. Дай идея за среща, само да не е масква.
Хахахахаха

И лайньо, не си си влязъл съвсем в ролята. Издишаш, пърдиш, заекваш като... като... енергиен министър.
Хахахахахахахахаххаха
Чакам да подадеш знак. Аз съм слаботелесен педал, не се страхувай. Дай да се чуеме, да се видиме, а?
Хехехех

18.03 2014 в 03:53

Педераст делен,
И ти си от „постоянното присъствие” на сайта, и определено подозирам – платено! Щом и отивайки да пикаеш, си гледаш компютъра, ясен си ми!
Ти да си чувал мисълта: „Всеки съди за другите според степента на собствената си поквареност!”? Ти си го мислиш това за „свирките”, педал!
Никой не е абсолютно прав, нито абсолютно грешен! И Балкански може да изказва верни мисли, както и Сидеров, между впрочем (макар, че при последния всичко си остава само на ниво изказване; при първия – не знам, той е анонимен, както и ти, by the way).
А ти си рядко лайно, в добавък - и тъпо агресивно животно, и като няма модератор да те спре, ще опитам аз. Такива идиоти с промити мозъци като теб създадоха тази идиотизирана политическа каста в България, която четвърт век бe[e на власт, цакайки коза „комунизъм” – „анти-комунизъм”, „наши” – „ваши”! И такива олигофрени като тебе ще вкарат държавата в кучи гъз! Ама да ви е хак, вие, идиотите, също ще си го получите!
Ало, Модераторът, ще го пуснеш ли този нецензурен изблик? ;-)