Цвета Караянчева: Президентът не може да ни забрани да говорим, ще стане гражданска война

Депутатката сравни беквокалите на ГЕРБ с Азис

OFFNews 03 октомври 2017 в 10:37 7062 5

Депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева коментира атаката на президента Румен Радев срещу ГЕРБ. 

"Няма как някой да ни забранява да говорим. Няма как да ни казва озаптете си беквокалите... Парламентът е място за говорене, не може да бъде озаптен българският парламентарист, ние сме избрани от избирателите, това значи, че избирателите трябва да млъкнат. Когато парламентът не говори, демокрацията не работи, тогава отиваме в следваща стъпка гражданска война. Никой няма право да забранява на парламента да говори - там се срещат мнения, гледни точни. Аз разбирам, че президентът е военен, но трябваше да остави униформата си в гардероба. Нима иска този парламент от преди години, когато идваха депутатите само да гласуват, купуваха си продукти и си ги носиха в провинцията", обясни Цвета Караянчева пред Нова телевизия. 

Тогава Караянчева сравни беквокалите на ГЕРБ с Азис, който също бил беквокал на Марияна Попова на Евровизия. Явно възхищавайки се на Азис, Цвета Караянчева се обърна към президента, ако не знае кой е Азис да пита първата дама, която му била фенка. 

В заключение Цвета Караянчева добави, че ГЕРБ не иска оставката на президента Румен Радев, а само диалог с него.

"Как ще проведе КСНС, как ще разговаря с ГЕРБ, след като ни обяви за хора, които трябва да бъдат озаптени. Той залита малко в риториката на БСП. Радев е и наш президент, не само на БСП, искаме да говорим с него и да водим диалог 

Цвета Караянчева коменира и оставката на Делян Добрев от ГЕРБ. Както OFFNews писа вчера масово депутатите от ГЕРБ отказват да гласуват оставката на Добрев и с подкрепата на Патриотите тя най-вероятно няма да бъде приета. Това потвърди днес и Караянчева: „Аз няма да гласувам оставката на Делян Добрев, нито колегите ми ще го направят”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

5

SC

03.10 2017 в 16:36

Азис да ти е идеалът за певец... Безценно!

23293

4

Стефан

03.10 2017 в 13:08

Бе боже, то и Господ не може да забрани на никого да говори глупости - затова и светът е пълен с глупаци.

12779

3

Немец

03.10 2017 в 13:01

Тъпа жена....как и ги ражда главата главата тези анализи и асоциации,не е ясно....."гражданска война",тя самата се уплаши от "изблестяването" си и даде заден ход.....тъпота,обикновена тъпота и безочие....

6947

1

theprofet

03.10 2017 в 12:02

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, безкрайно нагъл, МИЛИЦИОНЕР!!!