Сидеров: На тези избори "Атака" ще вземе по-добри резултати

OFFNews 06 септември 2015 в 15:11 5483 11

На тези избори "Атака" ще вземе по-добри  резултати от тези на изборите 2011 г., заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след като внесе документите за регистрация в ЦИК. Сидеров отбеляза, че е внесъл 7500 подписа, но добави, че това е излишно изискване за партия, която е в парламента.

По думите му по-добрите резултати, които се очакват, са от завръщащите се симпатизанти, откъснати преди време от "Атака" чрез политически проекти като "Патриотичен фронт", които в момента не били в добро състояние. Ще имаме вот нагоре за "Атака", тъй като днешното управление показва, че води нещата към по-лошо, добави Сидеров.

Той отбеляза, че не навсякъде издигат кандидати за кметове, но листи имат навсякъде. По думите му големи са очакванията за добър резултат във Варна и София. Местните избори винаги са били кланови, купени, най-корпоративни и клиентелистки и в този смисъл най-голям успех ще имат ГЕРБ и ДПС, а БСП ще има снижение, прогнозира Сидеров. Той добави, че ДПС може да се окаже втора сила след ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!