Сидеров: Имам информация, че 500 000 мигранти са готови да тръгнат насам

OFFNews 28 септември 2015 в 20:23 6377 21

Имам информация, че около 500 000 мигранти са готови да тръгнат насам, докато падне първия сняг. Те ще се изсипят точно в България, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в ефира на БНТ.

Чувам такива гласове, че те просто минавали през България. Еми, хайде да не минават оттук, това е нелегално влизане в страната и то се наказва от българските закони, заяви той.

Сидеров отново застана зад тезата, че не става дума за бежанци, а за нелегални имигранти. Той призова "да не бъдем толкова толерантни".

Според него Европа трябва да каже на САЩ "стига толкова", както и да преосмисли политиката си спрямо Русия -  ако това не се случи, Европа е загинала.

"България също ще загине. И нищо чудно да видим колони бежанци българи - като бесарабските българи едно време", каза Сидеров.

"То се видя, че Русия ще оправи положението, защото досега САЩ всъщност воюваха срещу законния президент на Сирия Башар Асад. Сигурен съм, че те не воюваха срещу Ислямска държава, защото ако беше така, ИД нямаше да съществува вече", заяви още Сидеров.

По думите му след намесата на Русия Европа би трябвало да бъде спасена от "това нашествие на пришълци".

Той обаче изрази съмненията си, че това ще помогне, защото става дума за "насочвани вълни от мигранти и сега им е даден знак", те не бягали от войната в Сирия.

"Европа е клекнала. Тя е изключително слаба в момента като съюз. Лидерите на ЕС са много слаби. Нямаме Шарл дьо Гол, а имаме Оланд. Нямаме Аденауер, а имаме Меркел. Това са съвсем различни категории. Тези слаби лидери на Европа предават тази слабост и насам", изрази мнението си Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!