Сидеров: Синът ми ще е по-добър от мен, ще продължи каузата ми

ОFFNews 17 септември 2015 в 11:53 3223 20

"Няма как, с това име синът ми трябва да продължи моята кариера. Аз съм задължен, защото трябва да давам пример".

Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров часове след раждането на първородния му син, който също се казва Волен.

Той заяви, че със сигурност синът му ще е по-добър от него и призна, че е прекарал нощта в АГ "Шейново", но не е присъствал на раждането.

Щастливият баща обясни, че е имало "взаимно съгласие" детето да се казва така и след това шеговито заяви пред журналистите, че "няма отърване от Волен Сидеров".

"А и защо да не продължи тази кауза. Аз мисля, че е това е и задължаващо, тъй като ще бъде ангажиран в обществената работа и най-вече в отношение към хората. За мен това категоричен знак, защото той продължава и фамилията", обясни Сидеров.

Премиерът Бойко Борисов вече е честитил на Сидеров. Той е получил поздравления и от лидера на НФСБ Валери Симеонов. Лидерът на "Атака" обиколи всички парламентарни групи, за да почерпи за раждането на детето.

Той заяви, че непременно ще се ожени за Деница Гаджева, защото не може да остави единственият си наследник "да остане без семейство".

Лидерът на "Атака" обясни, че иска скоро Волен младши да си има и братче или сестриче и призова младите семейства да не раждат по едно дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews