Quantcast

Сидеров: България не принадлежи на гей-Евросъюза

Юлиан Христов Последна промяна на 24 март 2014 в 12:50 10953 48

Снимка: Николаос-Теодорос Цитиридис

Много тревожна е липсата на мисъл и инициатива в нашите държавни ръководители. В парламента трябва да се избират хора, които да не са служители на американското, турското или израелското посолство. Те трябва да са българи и да са наясно, че България принадлежи към християнската територия, а не на гей-Евросюза.

Това каза пред журналисти лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който напусна заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента (КСНС).

“Видях тревожна атмосфера на КСНС, на васално поведение спрямо американското посолство”, коментира още Сидеров.

Той поясни, че шефовете на Военното разузнаване и НРС са изнесли доклади, които „все едно са писани от американското посолство“. В докладите на разузнаването се казвало, че за България няма пряка заплаха от процесите в Украйна, като Русия била анализирана като враждебна държава. Според Сидеров това говори за тенденциозност и американско влияние.

Според проекта на становище на КСНС, случилото се в Украйна е нарушаване на 70 години мир в Европа. Сидеров обаче припомни, че днес се отбелязва годишнина от бомбардировките на НАТО в Белград.

В становището се предлага също кабинетът да предприеме мерки за прилагането на санкции към Руската Федерация. „Нещо, което е неприемливо и ако това го направи държавното ръководство като позиция, би било груба грешка“, каза Сидеров. Той поиска оставката на външния министър Кристиан Вигенин.

„Мисля, че това правителство няма никакви различия с предишното. Това е вредно за България“, каза още Сидеров и допълни: "Прогнозирам много силно народно движение в България за сваляне на това управление".

Той поясни, че била застъпена тезата, че България не може да влияе на решенията в Европа. Според Сидеров България може и трябва да наложи вето на санкциите.

Рисковете за България не бяха обсъдени пълноценно и професионално. Рисковете следват от намерението да се приемат санкции срещу Русия и България да ги подкрепи. Борисов, Местан, Янаки Стоилов не се изказаха, аз не чух тяхното мнение, не можах да разбера какво мислят - може да не мислят нищо. Много е тревожна липсата на мисъл, разум, позиция в нашето държавно ръководство, каза Волен Сидеров.

Това беше разделителна линия, в която хората и в България и в Европа ще трябва да се определят, каза Сидеров. Време е българският народ да избира хора, които не са служители на американското и еврейското посолство, каза Волен Сидеров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.03 2014 в 13:29

България за жалост винаги е принадлежала на гнусни сдружения. Просто нашите продажни политици не се интересуват от това кое е добро за народа, а от това как ще си напълнят джоба повече.

27.03 2014 в 16:16

ЕС е едно гнездо на змии,което действа пагубно на държавата ни. Не знам защо всички толкова реват за Обединена Европа и подобни глупости. Европа от най-стария континент с история се е превърнала в сборище на аморални същества,толериращи хомосексуализма и разврата. България не трябва да е част от това.

27.03 2014 в 11:54

Ценностите на еврогей съюза са трети пол, хомо бракове, гей паради, зоофилия, инцест, педофилия и други извращения не благодаря такъв съюз рушащ човешките ценности и вървящ срещу природата на човека най-вероятно неговите ръководители служат на Луцифер! Аз избирам да подкрепя политиката, който изповядва православно християнски ценности и това са Волен и ПП Атака!

25.03 2014 в 12:51

Всички плюят по Сидеров, но няма кой да застане и да каже тия неща, които са важни и належащи.

25.03 2014 в 11:00

Айде,другаре да ва почерпя с едно интересно четиво за сидера
от блогът на Иво Инджев-плюл чилякът срещу матушката рус, че и защитник на хомосексуалистите бил...
"Как Волен обърна американската палачинка и стана руски Сидеров"
Па вижте и снимките,де...

24.03 2014 в 21:49

А пък Сидеров не принадлежи към човешкия род :)

24.03 2014 в 21:39

Опитва да се самореанимира политическият труп!

24.03 2014 в 21:19

Волен Сидеров ще бъде новия Премиер на България.Единствения смел политик националист.Гледайте "студио АТАКА" по Алфа за агресора Сащ и нека после ви видя коментарите

24.03 2014 в 20:40

Прав е Сидеров. Всичко, което е казал, е вярно. Западняците от Еврогейския съюз и Пиндустан се опитват да ни колонизират, да ни експлоатират и да ни превърнат в марионетен режим. Както се вижда, "Третия пол" тук са били доста активни в негативните коментари против лидера на ПП Атака.

24.03 2014 в 20:35

Коментатор № 39,"blackbox"
Благодарим за обяснението, наистина е новост. И добре, че са нашите политици - патриоти, да ни предупреждават за нови опасности.