Шефът на в-к "Дума": Руснаците искат да влязат у нас чрез купуване на банка

OFFNews Последна промяна на 21 юни 2014 в 13:45 7211 29

Николай Малинов. Снимка: rusofili.bg

Зная от много хора и в България, и в чужбина, че руска банка иска да стъпи в България.

Това заяви пред Нова телевизия Николай Малинов - депутат от БСП, председател на българо-руската междупарламентарна група и издател на вестник „Дума”.

Малинов твърди, че е имал информация oще преди месец, че руската ВТБ е искала да купи КТБ.

Руснаците отдавна искат да влязат в България чрез купуване на банка, категоричен е депутатът от БСП.

Тук големият въпрос е: изгодно ли е това за България или не? Според мен е изгодно. Без значение дали ще е Berkley Bank или Внешторгбанк - този, който ще стабилизира системата в момента, е добре дошъл. Защото това е изгодно на България. Нека така да си задаваме въпросите! - каза още Малинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.06 2014 в 02:22

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТЯ СЛАВЯНИ!!!
На 25 юни в цял свят се празнува деня на дружбата и единението на славяните.

23.06 2014 в 19:53

Стояне, невежа си ти. Аз ти говоря с факти. В твоите писаници не видях и един аргумент. В 25-ти коментар съм писал кой какво купува. Невежеството ти е стигнали до там, че не си чувал за "История СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА". И стига с тоя комунизъм! Сега е 2014г. Да се говори за комунизъм беше модерно през 90-те. Относно деградацията отново ще ти помогна със сериозен аргумент. Пиши в търсачката на Гугъл "Списък на страните по външен дълг" и ще видиш кои страни са деградирали. Ще видиш колко много са деградирали любимите ти ЮЕСЕЙ и ГЕЙРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. :))))

23.06 2014 в 09:26

Тоя е болшое гавно.

23.06 2014 в 01:06

Ганьо, не ми излизай с комунделски номера! На всички е ясно, че совеЦката система рухна именно, поради липса на технологии. Комунизма дотолкова деградира личността, че тя спира да твори. Никой, никога не си купува нищо руско, освен водка, сельодка и мтрьошки. Всичко останало е за скрап. Отделно, да си чул Щатите да имат апетит към нови територии ( за разлика от есесесерЪТ)? Да си видял нещо да е просперирало след стъпването на руский ботуш (съответно, някой да затъне след американско присъствие)? Аман от Петоколонници и съветски невежи! Ние не сме славяни - ние сме българи и всички блядове да си ходят при Путьони!

22.06 2014 в 15:03

Да Стояне, комунисти сме ние-Южен поток и Белене ще строим!? Обаче САЩ са по големи комунисти с ушанки от нас. Изпращат си космонавтите с комунистическя "Союз" до МКС. Купуват комунистически двигатели РД-180 за товарните си кораби Атлас. И Пентагона са комуняги-купиха 31 броя комунистически вертолета Ми-17 Б-5 на цената на която ние купихме 12 Кугъра. И унгарците са комуняги- АЕЦ с руски реактори ще ми правят. А Турция никога няма да стане член на ЕС, АЕЦ Акую с 4 ВВЕР-1200 ще ми прави, няма ли Уестингхаус за тях?

22.06 2014 в 12:10

Съсипват банка, после я купуват и почват да правят бизнес тук. Само като им гледам подхода и ми става лошо. Какъв гьонсурат трябва да си, за да твърдиш, че това е изгодно на който и да било друг, освен на руснаците.

22.06 2014 в 11:27

Затова ли гонихме "колонизаторите" да влезне Руска Била? Да станем един Беларус на балканите? Тоя народ е рядко тъп обаче. Сигурен съм, че голяма част (90%) нямат проблем да са отново под руско робство, срещу 50ст по-евтин ток или мултак министър ...

22.06 2014 в 01:48

Ганьо, проблемът е, че всичко руско, което влезе в БГ, се разполага като във втора, че и трета категория държава. Те ни имат за васали и никога няма да ни възприемат като други. ЕС ни смята за втора ръка, щото ние не показваме нищо градивно за Съюза. Напротив, то не са Южен Поток, Белене, без санкции за есесесер, съветски комундели на всички нива в държавата, наличието на 50-тина русофилски организации с постоянен медиен комфорт и т. н. Ами как да те смятам за левскар, когато ходиш с червено шалче!

22.06 2014 в 01:33

Типичният чуждопоклонник на сесесере. Ще им дойде редът на всичките, ще се клатушкат увиснали на прмките дълго време.

21.06 2014 в 21:49

Off, нещо си се объркал. Руските банки и бизнеси не са като другите, защото:
1. Съществуват в държава, където няма реални пазарни отношения, а се симулират такива.
2. Контролират се от хора с престъпно мислене.

Така че въпреки поредното раздвижване на червеногъзите русофилски маймуни, те трябва да разберат простата истина, че Русия е бита карта, просто защото е държава на ПРИМИТИВНО ниво и никакви ресурси не могат да отменят все по-голямото й изоставане в света.