СДС награди победителите в пътуващото есе „25 години по сините стъпки“

OFFNews 21 октомври 2015 в 12:02 1873 0

Това са хората, които не гледат към Терминал 2, а се вглеждат в проблемите, но и във възможностите на нашето общество, заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски в централата на синята партия, където се състоя награждаването на победителите в конкурса за Пътуващото есе "СДС – 25 години по сините стъпки".

Божидар Лукарски връчи първата награда на Ангел Маржев от Пловдив. Грабналата "сребърния медал" Ясена Рахнева получи наградата си от зам.-председателя на партията и председател на СДС-София Любен Петров, а студентката от НАТФИЗ Виолина Доцева, взе трета награда, която й връчи зам.-председателят на СДС и народен представител от РБ Румен Христов. 

Специалната благодарност беше изказана за младия седесар от Русе Стоян Янев, който заслужено получи почетната награда, като човекът, дал идеята за националното есе.

Поощрителна награда беше определена и за студента по журналистика Борислав Орлинов.

Наградените есета могат да бъдат прочетени на интернет страницата на Съюза на демократичните сили. 

Божидар Лукарски подчерта, че не е толкова важно кой е победителят, защото всички есета са били наистина добри. "За нашето жури беше изключително трудно да определим наградите и призовите места. За мен всеки участник е победител, защото показа, че СДС има бъдеще. Показа, че това, което хората, свързани със създаването на свещените три букви, са направили, не е напразно. 25 години история си заслужава"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!