Quantcast

Румен Петков: Държавата е неспособна да се грижи за хората, които работят честно

Ивайло Анев Последна промяна на 19 септември 2014 в 14:31 1883 1

"Държавата демонстрира неспособност да се грижи за хората, които работят честно", заяви зам.-председателят на АБВ Румен Петков.

Така той коментира ситуацията около неизплатените заплати на миньорите от мина „Черно море” и стачката им, към която се присъединиха и колегите им от Бобов дол.

Според Румен Петков, е много важно да се види генезиса на проблема и защо миньорите не си получават парите.

Румен Петков акцентира че АБВ е първата политическа сила, която е записала в програмата си, че трябва да има забрана на износа на необработена дървесина.

„За съжаление и предишното правителство и това, не предприеха мерки в тази посока, а това е удар на българската екология. Износът на необработена дървесина е всеки ден убийство на българската природа и това го правят БСП, ГЕРБ, президента Росен Плевнелиев, всички фактори, които имат отношение към управлението”, смята Петков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.09 2014 в 23:46

Не знам, но не ги ли е срам всички.... Ей поне здравето да беше на ниво. Мн прост народ сме и не са виновни само политиците ни...Замислих се как би изглеждала България ако имаше парите на някоя Европейска държава? Колегата в съседната къща има порше ди дии аре да го тестваме ама брат първо да пинем по бира а? По пътя няма дори маркировка все пак живеем в бг... Не дай си боже згазат човек тате се оказва, че познава някой политик или тои самия е такъв и делото се мотае по 20 години. Мога да си говоря мн за БГ обаче ако страната не подържа най уязвимите си точки като: работници, деца, медицина и т.н не може да парадира, че е страна камо ли пък европейска! Лошото е, че няма как списанията, телевизията и всякакви други рекламни глупости и ние да сме добре..... Някой ден и ние ще сме добре ;)