Председателят на БСП - Лозенец попадна в комитет за честване на Ким Чен Ир

Георги Савчев Последна промяна на 19 ноември 2014 в 21:17 5106 6

В София беше създаден български комитет в памет на севернокорейския лидер Ким Чен Ир. За председател на комитета е избран Динко Желев, ръководител на организационния отдел на Националния съвет на Българската социалистическа партия - това съобщение разпространи държавната информационна агенция на Северна Корея.

В новината от Пхенян се уточнява, че българският комитет е приел решение да даде широка публичност на революционните подвизи на Ким Чен Ир и да организира политически и културни събития, семинар и фотоизложба по повод третата годишнина от кончината на генералния секретар на Корейската работническа партия.

Аз нямам такава информация. Ще проверя, тъй като имам идея откъде идва това, заяви пред OFFNews.bg Динко Желев. Той действително е ръководител на организационния отдел на Националния съвет на БСП и е председател на БСП - Лозенец.

Желев уточни, че предишни ръководители на организационния отдел са били "нещо като членове" на комитети за чествания на севернокорейския лидер. Доколкото имам информация, предишният ръководител на организационния отдел е бил председател на такъв комитет, каза той.

Ще видя дали по тази логика и мен са ме определили, каза председателят на БСП-Лозенец.

Доколкото знам има група за приятелство със Северна Корея, това е обществена организация. Имам там познат. Аз обаче не членувам в тази група, твърди Желев.

Аз съм ходил един път на прием в посолството на Северна Корея, миналата година. По случай някаква годишнина беше, националния им празник. Това са ми връзките с посолството, заяви Динко Желев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.11 2014 в 12:19

"и как ще стигнат до Клифорния теа фантастични ракети?"

Кък, куту албанцкити пудвадници - зъдвижвани с двегатери с биотяга. Пляс-пляс пидалити и аку ни им свърши ранътъ и удътъ... слид 2 най-млогу 3 месицъ съ там! Гаранця!
Убачи нямъ ли дъ им съ нъмокри фитля приз туй времи?

20.11 2014 в 12:10

Блядски и как ще стигнат до Клифорния теа фантастични ракети? То не е сигурно и до Япония дали ще стигнат с теа дефекти дето дават. А ако китайците не влязат да им спасят задниците като миналият път ще го закъсат много. На Южна Корея може да им писне да хранят червените търтей и да прескочат границата и да демократизират севера.

20.11 2014 в 01:47

Северна Корея изгради успешно мощен ядрен потенциал, и така си гарантира, че западняците няма да посегнат да я "демократизират", както направиха напоследък с Ирак, Афганистан, Югославия и Либия.

Ако пиндосите си позволят отново някаква военна авантюра на корейския п-ов, първо ще гледаме филъма "Потъването на Япония", и след това и втора серия - "Потъването на Калифорния".

Демократична Корея са прицелили към ФАЩ 80 броя междуконтинетални ракети, всяка една от които с по 100 броя ядрени бойни глави. Който иска ядрен Апокалипсис, нека се заяжда със Северна Корея.

19.11 2014 в 23:25

Хм, ами като е ни лук ял, ни лук мирисал, защо не изпрати протестна нота в посолството за клевета?

19.11 2014 в 22:06

Тия вампири още ли не са отлетяли в любимата си некрокрация КНДР???

19.11 2014 в 21:30

Вулканский, теби ни съ ли тъ пуканили бий?