"Политиците отглеждат бедни и необразовани хора, за да гласуват за тях"

Ивайло Анев Последна промяна на 27 май 2015 в 19:04 5853 6

Депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов

Българските политици отглеждат бедни, необразовани хора, за да гласуват за тях.

Така депутатът от Реформаторския блок и председател на НПСД Корман Исмаилов коментира ситуацията в Гърмен.

"Управлението на бедността влиза в борбата за овладяване на местната власт, където ромските гласове стават ключови. Бедните хора, необразованите, те са зависими”, заяви той в интервю за bTV.

По думите му големите проблеми не се решава, а задълбочават. 

Той беше категоричен, че ситуацията в Гърмен показва контрол на местния вот преди изборите.

„Когато кметът е от една партия и тя е на власт, тогава и изпълнителната власт си затваря очите, за да няма проблеми на местните избори”, коментира Исмаилов.

"Трагедията на прехода е, че генерацията, която управляваше се запази. Те говорят едно днес, а друго утре. Затова няма промени и реформи, затова нищо не върви напред", категоричен беше реформаторът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.05 2015 в 15:38

Е, Румъния и се присмиваха след прехода, сега гледай ги... Те ни се смеят, и с право! Добро утро! Политик в затвора няма в България.

28.05 2015 в 04:53

Разбира се ,че не е новина ,нещо , заложено от преди . И сега се очертава все по-ясно силуета на идващото.
Но вече и хора във властта имат доблестта и честа да изразят публично своето мнение! Няма значение дали е турчин, българин или циганин ! И ще разберат ,че разделението е на местоживеене .Не е по език ,религия или друго нещо. А разделението се ползва от собствените мошеници ,за да крадат всички , и да създават проблеми , за да прикриват кражбите си. До сега сме доказали , че сме прости и сме се хванали здраво на въдиците им!

27.05 2015 в 23:12

Не знам как някой друг може да ти е виновен, че не си образован... Но на българина все някой друг (не) му е направил нещо...
Българинът обича да говори за "онези горе", а себе си приема за "долу"...жалка, робска душица, която чака някой друг да му оправи живота, и не се сеща, че е негова работа...

27.05 2015 в 21:49

Прав си пич! Лошото е че си един от тях и марката "българси политик" не я купувам вече ... Параграф 22... Иначе ми харесва как мислиш

27.05 2015 в 19:36

Това колко пъти съм го писал по форуми. Толкова е видно - проблемът е че тук става въпрос за цялото население, а целенасочено изкупените медии дезинформират допълнително. Това е модерен комунизъм дело на деца на комунисти - капиталисти

27.05 2015 в 19:30

добрутро. така е от поне 25 години насам. димукрацията по български разсипа образованието окончателно и май за първи път в историята след освобождението неколко поколения поред са по-необразовани от баба и дядо.

може да благодарите на целия политически спектър без изключения.