Quantcast

"Овцете разбраха, че ГЕРБ е по-добър от тази тройна коалиция, само българите се колебаят"

Нели Чолашка Последна промяна на 07 май 2014 в 11:25 13684 29

Бойко Борисов

„Ние давахме по 40 лв. на овца, сега дават четири лева. Овцете разбраха, че ГЕРБ е по-добър от тази тройна коалиция, само българите още се колебаят”.

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод оплакванията на животновъдите, че получават ниски субсидии.

На въпрос дали се налага актуализация на бюджета за 2014 г. той коментира: "Не виждам как ще се справят с този бюджет, с тези обещания, които са дали. Истински искам това правителство да изкара още малко време, за да може да се сринат тотално."

Това обяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, провокиран от въпрос дали според него се налага актуализация на бюджета за 2014 г.

„За съжаление, тогава и държавата ще се е сринала и тогава ще бъде тежкият избор на ГЕРБ – дали да се борим да стабилизираме държавата, или да жертвам ГЕРБ като партия. То трябва да се направи.

С всеки изминал ден това правителство довежда страната да не може след това да се оправя. Всеки ден. Ако изкарат така още една година, ще паднат като зрели круши.

Тогава трябва да се проведат такива непопулярни мерки в държавата, че партията, която ги проведе, ще се срине, защото няма да може да ги понесе. Това прави това правителство в момента – подготвя си времето за фалит, когато ще стои отстрани и ще гледа”, каза Борисов.

По думите му лидерът на БСП сам е признал, че по времето на ГЕРБ са изплащани високи пенсии.

„Като чух този нагъл човек Станишев да говори, че бил взел решение на Министерски съвет за мандата на ГЕРБ да вдигнем пенсиите, защото ние няма да го направим, аз повече не мога да коментирам такава наглост.

Той призна, че всъщност ние сме изплащали високите пенсии, а си приписа заслугата, че на последния Министерски съвет е взел това решение. Орешарски дойде в Министерство на финансите и призна, че има половин милиард пасив в държава. С кои пари вдигаше тогава той пенсиите?

Ако не беше ГЕРБ да го навакса, да ги плаща, какво щеше да стане? Сега е по същият начин. Агенциите не събират приходи – бюджетът им е празен. Те не могат да го вържат до края на тази година.

В същото време всеки ден заради изборите обещават какво ще вдигнат и какво ще дадат. Как ще го направят – със заемни пари? Заемните пари се връщат тъпкано с лихвите”, възмути се още Борисов.

Създаването на анкетна комисия, която да се занимава със срещите на президента Росен Плевнелиев, той коментира по следния начин:

„Аз чух, че пак са се били някъде. Дали е вярно, не знам и вместо да се направи една анкетна комисия и да се види дали са се били пак по баровете, се занимават с това да оронват престижа на държавния глава. Знаете, че тази комисия освен евтин пиар за БСП, ДПС и „Атака”, друга работа не вършат”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.05 2014 в 09:25

Павле, ти от кое село си?

08.05 2014 в 09:13

Ако Борисов не вземе власта, ще трябва да се отделим столицата от провинцията в автономия, и по този начин да изхвърлим комунистите към малките села, иначе няма надежда. Софиянци не искат да дават заработените в София пари за кражбите на БСП и ДПС по селата.

08.05 2014 в 00:22

Хахаха, колко трола с по няколко коментара един след друг омазаха веднага :D

07.05 2014 в 23:27

Бойко служи на ционистите евреи както и всички други независимо пътуват често в Европа или в Москва.Второ раково Д-р Дамянов.В България във власта и парламента няма един който да се мъчи да запази суверенитета ни на отделна държава,всички искат да разрушат България като държава.Нужен е спешен преврат с много жертви щото бандитите имат много оръжие и има много зомбирано население на тяхна страна.като начало е нужна военна диктатура и затваряне на границите докато трае ловенето на евреи бандити и разпределянето на несъгласните по затворите.България трябва да стане като Израел ,но без евреи и с чисто българско население

07.05 2014 в 22:39

"пеперудчице",а стадото на разбойника бОйко на къде отива и за какво?Защо му вярвате на този лъжец,или не му вярвате ,но добре плаща да му служите?

07.05 2014 в 22:34

Европа е територия отдавна колонизирана от евреите ционисти,затова се нарича Еврейска Жопа-Европа.
България не е еврейска европейска държава,ние сме божи народ виша раса и не могат да ни командват паразити евреи.
На нас ни трябва единовластие монарх фюрер магистър воевода,както и да се казва но един да е и да няма парламент и партии.Това е пътят на промяната иначе ще го духаме.И всеки ще ни го подава ,един го изважда друг ни го вкарва,щото сме лапнишарани и ортабудали

07.05 2014 в 22:23

Хехе, тук гъмжи от червени овце!Продължавайте все така с овчето си поведение, скоро ще започнете да хрупате от тревичката, към която ви е повел съсела и сие.Овце сте били и такива ще си умрете.

07.05 2014 в 20:58

Ама верно много тъпанари в нета - всеки срещу Боко - тъп комуняга, стига бе, ако той ви е алтернативата, мале, мале ....