Общинар с пост а ла Витанова за "Максуда": Под ножа и толкова

OFFNews Последна промяна на 21 август 2015 в 11:06 15089 35

"Няма жалко, да рови багера, жандармерията да мачка и стига толкова. Аз защо не си опъна помията на центъра, да се вържа към мрежата и да мрънкам за помощи. Под ножа и толкова". Това написа в профила си във фейсбук Йордан Павлов, младши експерт по архитектура в община Варна, по повод събарянето на незаконни къщи в квартал "Максуда". 

За скандала, подобен на избухналия след расисткия пост на полицайката Анна Витанова, съобщи БГНЕС, след сигнали на граждани и НПО. По-късно текстът на Павлов изчезна от профила му. 

За него обаче вече са уведомени посланиците на САЩ, Великобритания, Франция и Германия, както и "Хюмън Райтс Уоч" и "Амнести Интернешънъл".

През юни, когато имаше размирици между българи и роми в столичния квартал Орландовци, полицайката Анна Витанова написа: Ако си хванал повечко тен... гориш ;). МВР започна проверка по случая, резултатите от която още не са оповестени. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.08 2015 в 19:31

Мунчо, стига с тоя ром. Прекалил си. Това раздвоение на личността вероятно е по повода. Чак ти се е приискало да се почустваш истински Мъж.

22.08 2015 в 12:55

За него обаче вече са уведомени посланиците на САЩ, Великобритания, Франция и Германия, както и "Хюмън Райтс Уоч" и "Амнести Интернешънъл". Ахаха тоест всички носещи насилствена демокрация и дискриминация са уводемени. Ми като ги уведомявате предайте им от мен да го духат, щото истинските боклуци са горе споменатите, те същите сеят расизъм и в техните държави. Расизма е готино нещо разделя нации и дава адски много привилегии на богатите и властващите. Съвсем умишлено на дадени етноси се предоставят повече превилегии и се оставят да правят почти каквото си поискат. Пример Америка, полицията убива еднакъв брой бели и цветнокожи, но статистиката умишлено сочи, че полицията убива предимно цветнокожи. Колкото по голяма е престъпността толкова повече обществото има нужда от правителството си и закрилата на полицията. Толкова и по лесно е готово да размени свободата си за защита. А омразата между бели и цветнокожи е страхотен бонус, който разединява. Същото става и в България споменатите колци на правдата, дискриминират цял един народ за да може да има разединение и омраза. Ако някой се съмнява да обърне внимание, че осъдените кокошкари са и бели и цигани. Разминава им се на богатите и за тях етнос няма. Спрете да вярвате на политици, ако на тях им пукаше за вас отдавна щяхте да живеете добре, политиката управлява света от много време и той е на път да затъне напълно!

21.08 2015 в 21:45

На всеки циганин, случайно убит от българин, се падат поне по 50 българпи, съвсем съзнателна убити от цигани.

Мунчо, ти или си циганин, или от платените българофоби, наречени "правозащитници", които получават мръсните си пари, за да защитават циганските изстъпления.

21.08 2015 в 21:10

Е и какво като са уведомили всички посланици? Франция уведомява ли България, като депортира нашите роми обратно. Не, разбира се ! До сега не ми е известно след събарянето на незаконните постройки да ги настанява накъде или да не събаря постройките, защото няма къде да ги настани.
Ако във Великобритания се настаниш на чужда собственост те изнасят моментално. Има си канален ред за общински жилища, има приюти има много неща, но си има и канален ред, който се спазва и документация, която се попълва. Да са уведомили България до сега. Не!
Закона си е закон и се спазва. Винаги ще има недоволни.

21.08 2015 в 19:56

Руснаки, в Естония и Латвия живеят руснаци, които не желаят да се връщат в Русия и не учат местния език. Същата история като с циганите.

21.08 2015 в 19:18

В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия.
В България живеят българи. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в България трябва да говори български език и трябва да уважава и спазва българските закони. България не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от България

21.08 2015 в 18:18

Павилно е казал.А тия дето са тръгнали да уведомяват тоя и оня.като са им толкова скъпи циганите да си вземат у тях.

21.08 2015 в 18:10

Мунчо, браво за усилията. :)

21.08 2015 в 17:27

Неуважаема atanasowa,
"Безнаказано избиване на старци" няма. Никой нормален човек не е защитавал убийци. Мунчовците, тоест нормалните хора, не делят престъпността на "ромска", която според боклуци като вас трябва да се наказва колективно и "неромска", за която трябва да си затваряме очите. Престъпността си е престъпност и ИНДИВИДИТЕ, които я вършат трябва да се наказват според закона. А не примерно незаконните мутренски палати да не се закачат, а единствените къщички на ромите да се бутат. И не затворите да са пълни с роми с тежки присъди за леки престъпления, а когато не-роми убият ром съда да им дава по две години условно, като в този случай:


Условни присъди за убийството на ромско момче
30.11.2010

Окръжния съд на София “пожали” с условни присъди тримата обвинени за смъртта на Аспарух Асенов (17 г.).

Мургавото момче издъхна на 21 юли 2007 г. след безмилостен побой до самоковската дискотека “ВИП”, а присъдата по делото беше произнесена едва днес. Председателят на Наказателното отделение Пламен Петков и колегите му постановиха Георги Стругански (21 г.) и година по-младите Стефан Ангелов и Стефан Цонев да останат на свобода, като им отредиха по 2 г. условно лишаване от свобода. За жестокото престъпление бе обвинен и Кристиян Ангелов. Но преди месеци той получил мозъчно разстройство след тежка катастрофа и делото срещу него било прекратено.

21.08 2015 в 15:26

Аха, уведомили сте Хюмне Райтс Уоч и посранниците на САЩ, Британистан и Франция. Браво. Сигурен съм, че като сте били малки със същия плам сте търсили повод да изпъкнете пред другарката учителка, като ѝ кажете кой е казал лоша думичка.

Големите борци за "права", които искате да отнемете дори елементарното право на нормалните хора да кажат на черното черно и на бялото бяло.