Нинова в Перник: Каним всеки смел българин във "Визия за България"

OFFNews 29 юни 2018 в 08:29 1413 0

На 21 юли ще представим “Визия за България” - предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни. Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от БАН, младите и активните хора, всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Перник, където бе гост на отбелязването на 110-годишнината от създаването на партийната организация. Тя прие 15 нови членове на партията и им пожелава да бъдат част от каузата на левицата.

“Изправени сме пред тоталната липса на справедливост. Не е справедливо да работиш 40 години и да живееш с 200 лв. на месец. Не е справедливо престъпник да те нападне в дома ти и да се разхожда на свобода. Не е справедливо да си болен, но да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред парламента, а много депутати да минават и да не ги поглеждат“, категорична бе Корнелия Нинова.

„Губим държавността си, доживяхме днес в парламента, държавен чиновник да се изправи от най-високата трибуна и да каже, че няма да изпълнява законите на страната и това е шефът на КЕВР“, каза още лидерът на социалистите. Тя заяви, че Иванов няма да изпълнява законите на страната, защото трябва да спаси Гинка Върбакова и сделката с ЧЕЗ и онези, които стоят зад нея и й подаряват националната сигурност на страната. „Това е паралелната държава и задкулисието“, коментира Нинова.

„Дойде време да се борим. отново за семейството и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем обратно нелегални мигранти в бежански лагери в България“, заяви Нинова пред пернишките социалисти. Тя бе категорична, че заради всичко това левицата не може да спре само с критика и констатации. „Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата“, заяви още Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови