Quantcast

Няма да има другарски съд за Енчев, обяви Валери Симеонов

Ивайло Анев Последна промяна на 12 ноември 2014 в 12:32 3961 8

Велизар Енчев гласува против кабинета "Борисов 2"

Няма да има другарски съд за Велизар Енчев от Патриотичния фронт, който гласува против избора на Бойко Борисов за министър-председател.

Това стана ясно от изказване в парламента на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

"Снощи имаше група. Беше обсъждан въпроса. Г-н Енчев не беше изключен. Той какви притеснения има не нося отговорност", каза Симеонов.

Така той отговори на изказването на Велизар Енчев, че е възможно да бъде изключен от групата на Патриотичния фронт, тъй като не подкрепи Бойко Борисов при избирането му за премиер.

От тук нататък имаме правилник - който наруши правилника, има съответни санкции, предвидени в него, поясни Валери Симеонов.

Не са предвидени обаче санкции за различно гласуване от това на болшинството в групата, стана ясно от думите му.

На въпрос как ефективно ще се контролира правителството, Симеонов отговори, че ще има две нива на контрол. „Едното ще бъде ежеседмично на заседание на шефовете на парламентарните групи, които подкрепят правителството и програмата. Второто ще бъде ежемесечно на заседание на МС, където също ще присъстваме, когато се организира дейността за следващия месец“, заяви лидерът на НФСБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.11 2014 в 10:54

Гласувах за вас,предатели!
Извинявам се на г-н Волен Сидеров!
Следващият път ще гласувам за НАЙ-БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ-АТАКА!

13.11 2014 в 10:32

Ако освободите Енчев ще докажете само едно, че сте патерица на ГЕРБ, срещу които толкова много плюхте, а реално сте същите!!! Единствения депутат от вашата парламентарна група, който не измени на принципите си ... А колкото до пакта ви с ГЕРБ, НЕ ВИ Е СРАМ ЧЕ ИЗЛЪГАХТЕ ТОЛКОВА ХОРА ДА ВИ ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ И СЪДБАТА СИ !!! И да ми се криете зад популистки изказвания ... Правим го да спасим България ... С кой ще я спасявате бе нещастници с ГЕРБ ЛИ където унищожиха малкия и средния бизнес и дадоха път на олигархията ... Нищо не става и от вас , същите поплювковци сте като останалите ... Жалко за България ... то всъщност вече не остана България ...

12.11 2014 в 21:29

Misho,chakai,ne barzai, DVA dni minaha i ti iskash - Valeri niama vlast da pravi neshto - dostatachno e da se protivopostaviat na pagubni reshenia na pravitelstvoto !!!!

12.11 2014 в 21:19

BRAVO SIMEONOV, BRAVO ENCHEV !!!!

12.11 2014 в 14:26

Далида, ако беше на мястото на Тиквата щеше да искаш да се говори възможно най-малко по въпроса, както прави и той.

12.11 2014 в 13:47

Аз ако съм на Борисов ще поискам от Енчев да даде доказателства за думите си /мутра/, в противен случаи ,ще го съдя.Енчев е същия като БСП и ДПС говори с ВНУШЕНИЯ без да потвърди с доказателства твърденията си ! И той самия не знае за какво го нарича, по този начин!

12.11 2014 в 13:44

Специалността на ДС-офицера под журналистическо прикритие Велизар Енчев е да се представя пред обществеността за такъв, какъвто не е в действителност! Преди изборите "жонглираше" с това, че влезе ли в парламента ще иска закриване и ликвидация на НСО (УБО)! Е, чакаме реални действия и законопроекти, а не словестно-пропагандни дърляния и отвличане на вниманието!

12.11 2014 в 12:56

Валери защо излъга мен и хилядите, които ви повярвахме?
Ако беше казал, че си за Бойко щеше да имаш 2 хиляди гласа.
Никога повече няма да гласувам за вас