Настимир Ананиев призова всички депутати от ИТН да се разграничат от Слави Трифонов

OFFNews 26 юли 2022 в 12:45 3758 3

Настимир Ананиев

Снимка БТА архив

Настимир Ананиев уверява, че ПП иска да има правителство

Желанието на "Продължаваме промяната" е да има правителство, защото това е най-доброто за България. Но има политически сили, които работят на всички нива, за да няма кабинет. Ние от избори не се притесняваме. 

Това заяви Настимир Ананиев от ПП по БНТ. Той призова депутатите от ИТН да се разграничат от лидера си и да заявят, че не приемат решенията да се взимат еднолично. 

Така Ананиев коментира напускането на преговорите за ново правителство от ИТН, което бе обявено от Слави Трифонов. По думите му, ако депутатите от ИТН се разграничат, правителство все пак може да бъде съставено. 

ИТН искат КПКОНПИ да има борд от 4 души, който да взима решение единодушно, а всеки от тях да може да налага вето, каза Ананиев. Това по думите му дава възможности да се пречи на разследването срещу конкретни лица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

2

pisnamiotmutri

26.07 2022 в 13:21

Те тези дето останаха в ИТН разчитат, че ще им намерят работа след като до дни приключват с политиката. Рискът за подкрепа за няколко месеца е твърде висок. Тези няколко месеца могат да им костват бъдещето. На никой не му се бачка на каса в Била и Нещастико.

-490

1

EA Trash

26.07 2022 в 13:19

Изборите ще са референдум за бъдещето на България. Там субекти от миналото като ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ нямат място, както и метаморфозите на същите, като ПП.