Мирослав Найденов: Ще има още отцепници от ГЕРБ

OFFNews Последна промяна на 17 февруари 2014 в 16:29 2416 5

Мирослав Найденов

„Напускането на Красимир Стефанов беше абсолютно очаквано. Прогнозата ми е, че няма да се спре с напускането на Владислав Горанов и Красимир Стефанов“. Така коментира бившият министър на земеделието в кабинета „Борисов“ Мирослав Найденов решението на Стефанов, бивш директор на Националната агенция за приходите, да напусне парламентарната група на ГЕРБ. Найденов заедно с Емил Димитров бяха първите отцепници от ГЕРБ – миналото лято те основаха партията БАСТА.

Очаквам да има още, с преизбирането на Цветан Цветанов, и запазването на неговите позиции в ГЕРБ, каза още Найденов пред Фокус. „Възможно е някои кметове, общински съветници от ГЕРБ, също да направят подобна крачка, защото сигурно някои от тях са живели с илюзиите, че на конференцията ще има някаква промяна. Запазвайки Цветанов, оставяйки за заместници двама изключително натоварени кметове (защото кметът на София и кметът на Бургас в ежедневието си са доста натоварени, а и двамата са доста коректни и възпитани хора, и няма да навлязат в конфликти с Цветанов). Това практически означава, че Цветанов запазва ръководството си изцяло в ГЕРБ, порочните практики, създадени от него и най-приближените му, ще останат.

„Самият факт, че в Изпълнителната комисия останаха неговите хора и бяха направени козметични промени също ще наклони везните в посока на това някои хора, като Красимир Стефанов и някои от бившите министри, да се разделят с последните илюзии, ако са имали такива, че е възможна промяна в ГЕРБ и да си тръгнат”, добави Найденов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.02 2014 в 01:40

Скапаните герберастчета в предишното НС пазаруваха на едро депутати от ПП Атака. Още тогава Сидеров ги предупреди, че ще им се върне тъпкано. Обаче сега, като се пише по тяхната сметка, изведнъж зеха да се вайкат. И други ще избягат от потъващия кораб. С Първа Частна Банкянска е СВЪРШЕНО.

17.02 2014 в 22:31

Искам само да припомня, че Стефанов е назначен от тройната коалиция и ГЕРБ го оставиха за да се спре с порочната практика на партийни чистки по всички етажи, Мирослав Найденов е същият случай, заместник на Нихат Кабил, оставен от Бойко и назначен за министър. За Стефанов има и една друга подробност, която никой не знаеше, че Бареков е кръстник на дъщеря му. Та, такива ми ти работи чичкови червенотиквеничковчета.

17.02 2014 в 21:24

Този "Професор Балкански", като стар, развален, руски грамофон - една и съща плоча... една и съща песен, буди съжаление в мен! :))) Това ли е причината да има отцепници, бе Найденов? Да остават в парламента, като "независими" и да гласуват срещу собствената си партия?!?! Това ли искаш да ми обясниш, че е очаквано и нормално, бе мижитурко неблагодарна?

17.02 2014 в 20:30

Тиквоча имаше само един полезен ход преди тоя конгрес – да махне Цвъки, защото много от самите гербаджии дори не могат да го търпят и да работят с него. Обаче се уплаши, понеже са вързани като свински черва. Сега едно 10-12 депутати ще му избягат под различни предлози.

Първа Частна Банкянска се разпада. Едвам напълниха зала №3 на НДК, и депутатите им си излизали по време поздравлението от Еврогейската народна партия. Пълна деморализация обхвана тая шайка.

17.02 2014 в 17:25

Какъвто и да е този Найденов, поне казва истината за тея гладни песове. Колкото и да въртят нещата си искат пицата за тях и най-вече тоя мерзавец Цветанов...мазници мръсни.
 
X