Кольо Колев: ГЕРБ има на челото огромен цирей - Цветанов

ОFFNews 17 февруари 2014 в 11:09 4303 1

Кольо Колев
Кольо Колев

Големият проблем на ГЕРБ е, че те наистина нямат проблем с Цветанов. Той не представлява вътрешен проблем за самата партия, коментира промените в ръководството на ГЕРБ социологът Кольо Колев в сутрешния блок на bTV.

"Това, което се случи на националната конференция на ГЕРБ, беше една голяма пудра за обществото. Партията има на челото си един огромен цирей - Цветан Цветанов. За да бъде прикрит той, за заместници на Бойко Борисов редом с него бяха сложени двама успешни градоначалници - Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. Мислите ли, че като кметове на огромни общини Фандъкова и Николов ще могат да свършат някаква работа”, попита риторично Колев.

Според политолога Румяна Коларова на "челото на управляващите има няколко цирея и те са още по-големи и по-отдавна". Дали тези хора не са от 20 години циреи в българската демокрация и Делян Пеевски от ранна детска възраст, коментира тя. По думите й е много добър ход от страна на ГЕРБ редом с Цветанов да бъдат сложени в ръководството на партията двама успешни кметове. Коларова наблегна на това какво означава власт и лоялност на кмет на столицата. За сравнение тя изтъкна, че Стефан Софиянски разцепил СДС, а Бойко Борисов загърбил НДСВ, за да стане кмет. „Това е нещо, което можеш да си сложиш като брошка”, допълни тя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови