Quantcast

Михаил Константинов: Българската политическа класа тотално се срина

OFFNews Последна промяна на 14 юли 2014 в 20:27 3989 7

проф. Михаил Константинов

"В момента българската политическа класа тотално се е сринала, доверието към нея е равно на нула и това е всъщност основният проблем".

Това каза математикът проф. Михаил Константинов по повод политическата ситуация в страната пред агенция "Фокус". 

Той обясни, че хората могат да се справят със всичко стига между тях да има  изградено силно доверие, каквото обаче в момента липсва у българите. "Докато сме живи и здрави – можем да се справим, но ако не си вярваме – ние ще разрушим държавата“, допълни професорът.

„ Страшното, обаче, което се случва, и това е за първи път в нашата нова история е, че на терена добри няма. Винаги досега, в някакъв смисъл беше ясно кои са добрите и кои са лошите. Сега добри няма.", каза още той.

Константинов коментира и ситуацията около КТБ. Според него за първи път държавата действа в условията на пълна липса на информация и "не се знае за какво става въпрос".

Той коментира още, че за него няма логика в това, че липсват досиета от КТБ. Самата БНБ трябва да има сведения за всички кредити, обясни математикът и допълни, че би трябвало да се каже на обществото, кои са тези фирми и хора, които са взели кредитите и които не могат да ги върнат.

Професорът смята още, че със сигурност първо трябва да се върнат парите по закон, а по-нататък да се търсят средства да се върнат и останалите пари на хора и фирми, а не да се полагат усилилия за промяна на законите.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.07 2014 в 01:16

ТУК ПИШАТ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, НЕ ИСКАМ ДА ГИ ОБИЖДАМ, АМА ФАКТ Е ЧЕ И БАЙ ГАНЮ И БАЙ МИХАИЛ СА ПРАВИ ЗА ЕДНО: "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ"! ФАКТ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГО КАЗВА, А ДАЛИ КАЗВА ИСТИНАТА. В СЛУЧАЯ - ИС-ТИ-НА-ТА. ...ЦЯЛАТА ТАЗИ "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА" - НА СТАДИОНА. И ДА ГЛЕДАМЕ МАЧА ДЕТО ТРАЕ ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ И ДЕТО ИМА САМО СЪДИИ БЕЗ ОТБОР ДОМАКИН.

14.07 2014 в 23:16

//"Всички са лоши" - това е основата на червената пропаганда//
Tова се пробутва от герберастите в жалък опит да заблудят някого, че не са червена комунистическа метастаза.

14.07 2014 в 23:13

"Всички са лоши" - това е основата на червената пропаганда. Кой ни е виновен, че не виждаме добрите? Все едно да кажеш, че всички българи са боклуци. Сами си го правим.

14.07 2014 в 22:09

Ехе, ренегат N1 пишмана професора от ПУТКА, напуска пробитата лодка на гробарите, нали много го хвалехте сега що го псувате -> защото сте тъпи милиционери!!!

14.07 2014 в 21:35

Ами математическата фурнаджийска лопата какво прави? Набива ни в канчетата "всички са маскари!". А пък като са му спрели парАта от всички посоки, съвсем се е размрънкял.
Добре, дори да е така, колкото повече плачкаме, толкова повече ни болят канчетата. Ако през години и векове, българите само са клякали и рИвали, сега и нас нямаше да ни има.
Баси, всички гниди изпълзяха, трябва ни RAID.
Хахахахахахахахахахахаха (не че ми е толко смешно)...

14.07 2014 в 20:58

... и ще е хубаво да се откажат да ни набиват в канчетата, че всичко видите ли, е по волята (тип непреодолимо зло) на дръндарския циганин... и верния му пандурин, по настоящем щофьорче на линейка!!! да обяснява КОЛКО е страшен гневът на... т.н. "сопол", явно под домашен арест от бая време...

... хахахахахаха

... ОГРАБВАТ ВИ!

14.07 2014 в 20:57

Класа?! Тези цървули?

Възмущението е доблестта на роба. Ницше.

Докато се възмущаваме, това заслужаваме.