Манолова няма да се кандидатира за евродепутат, но Станишев ще води листата

OFFNews 20 януари 2014 в 16:12 3489 5

Мая Манолова
Мая Манолова

Депутатът от БСП Мая Манолова няма да се кандидатира на изборите за Европейски парламент. Тя обяви това на брифинг в Кюстендил.

Сергей Станишев каза, че няма да става евродепутат, но не отрече, че ако бъде подкрепен от делегатите на конгреса, най-вероятно ще води листата на Коалиция за България за предстоящите евроизбори.

Аз няма да участвам в тази листа. Благодарих на другарите от цялата страна. Наистина имам номинации за различни конференции от различни региони. Човек трябва да знае къде е неговата сила и тежест. Имам достатъчно ангажименти в Народното събрание, като председател на общопартийната контролна комисия.

Ще се ангажирам максимално в кампанията за избор на членове на Европейския парламент от България. Човек може да бъде максимално ангажиран и без да участва в листата”, уточни Манолова.

Социалистаката предупреди, че отделна листа на АБВ няма да получи подкрепата на областната организация на БСП в Кюстендил.

"Към днешна дата няма заявен и един симпатизант за подобни паралелни действия, които са насочени основно срещу БСП и косвено работят за нашия основен опонент – Бойко Борисов и ГЕРБ”, уточни Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови