Quantcast

Манолова: Дянков поне ни даваше пица, Горанов ще ни я изяде

OFFNews Последна промяна на 18 февруари 2015 в 08:00 4375 13

Снимка БГНЕС

Мая Манолова

"На фона на Горанов, Дянков направо ми е симпатичен. Бившият финансов министър поне ни предлагаше пица, макар и постна. Горанов ще ни я изяде".

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия червеният депутат Мая Манолова.

Социалистката призова днес всички български граждани, които са против кражбата, наречена нов дълг от 16 млрд лева, да излязат заедно с БСП на площада пред парламента.

"Абстрахирайте се от това, че аз ви говоря. Това послание не е само към хора от левицата, защото в такъв момент не е важно от кой джоб ви теглят парите - левеия или десния. Това е кражба", каза Манолова.

Червеното острие призова и "умните и красивите" от Протестна мрежа да дойдат при нея на протеста днес.

"Аз ги уважих и ги гледах в очите, когато те протестираха. Да дойдат и днес", каза червената депутатка.

Манолова говори и за санирането, като за пореден път го нарече "предизборна кампания за купуване на гласове".

"Не смятам, че има българин, който да не се съгласи вместо за саниране, тези пари да отидат за ремонт и покрив на хората, които пострадаха от наводненията", сподели Манолова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.02 2015 в 19:56

"Не смятам, че има българин, който да не се съгласи вместо за саниране, тези пари да отидат за ремонт и покрив на хората, които пострадаха от наводненията".
От това нагло съждение ясно личи стила и на Манолова и цялата и лъжлива партия-сега ще противопоставят едни бедни хора, тези от панелките, срещу другите бедняци, които пострадаха от наводненията. Те се случиха при управлението на Орешарски - тогава нито той, нито Мая си мръднаха пръста да помогнат с нещо, но сега е друго, сега ще лъжем, ще изпадаме дори в театрална истерия: само проклетия ГЕРБ да не вземе повече гласове. Това е простата истина.

18.02 2015 в 15:17

мая става да се наведе на бат'сали и да му помогне безплатно щото е социално слаб и платен електорат

и е "избран" за депутат от Кюстендил като мая

18.02 2015 в 14:56

Купони за храна са въведени от началото на годината в Кировска област в Русия, пише Нюзру.
Предстои въвеждането им също и в авнотомната република Мордовия и в Уляновска, Саратовска и Омска области.
Любопитното е, че мярката засяга и родния край на пролетарския вожд Владимир Илич Ленин. Той е роден през 1870 г. в град Симбирск, който днес се нарича Уляновск и е областен център.
За връщането на купоните в Русия се говори още от 2008 г. То вече стана факт.
Причина е резкият скок на цените, предизвикан от срива на рублата и западните санкции срещу Русия заради агресията й в Украйна.
Руски икономисти миналата седмица предложиха в цялата страна да бъдат въведени купони. Обществото за защита правата на потребителя "Обществен контрол" се обърнало по въпроса с писмо до правителството на Дмитрий Медведев. То настоява да бъдат подкрепени социално незащитените слоеве на населението, които най-много страдат от скока на цените. Те трябва да получат специални купони, с които да се разплаща в магазините. Самите купони ще бъдат финансирани от държавния бюджет.
От "Обществен контрол" предупреждават, че сумите, които руснаците харчат за храна, постоянно се увеличават. Ако преди за това са отивали 36-40 на сто от доходите на хората, след скока на цените за целта ще отиват половината от доходите. А ако тенденцията се запази, до няколко месеца процентите ще станат 60.
За пример организацията дава САЩ, където купонната система действа от 1939 г. "Купонът за продукти представлява електронен талон, който всеки месец бива попълван от държавните бюджетни средства", изтъкват оттам.
Според в. "Комерсант" възможно е като за начало правителството да дава на руснаците с най-ниски доходи по 1000 рубли (13 евро).
Купоните в Русия са въведени за първи път още по царско време през 1916 г., припомня Нюзру. А след Октомврийската революция през 1917 г. те започват да се използват масово.
Съветската власт отменя купонната система през 1935 г. Тя е върната по време на войната през 1941-1945 г., но тогава причините са съвсем разбираеми.
За последен път купоните са въведени за кратко в началото на 90-те г. на ХХ век. Начинанието обаче е отменено окончателно заради преминаването към пазарна икономика и непрекъснатото покачване на цените.

18.02 2015 в 14:52

Аре тая дърта чанта, недохранена останала завалийката... за 1 година управление не успяхте ли да се оядете ве?...

18.02 2015 в 13:14

Ами като преядохте с плънката , какво остана на бедния народ- корички огризки доядени от комсомолчетата ви.

18.02 2015 в 11:41

Манолова, като няма пица - яж ми хуя !

18.02 2015 в 11:33

Урааа ! Да жувеей БйеКаПйе-то ! Ураааааа

18.02 2015 в 11:33

#абстрахирай се бе Майче :D

18.02 2015 в 11:29

Един червен миндил (парцал) от град Кюстендил , реве за пица и се чеше по увисналата си червена ( захабена ) цица .

18.02 2015 в 11:18

"Абстрахирайте се от това ,че аз ви говоря..".ХаХАХа.Тя знае като я види народът какви асоциации поражда-за лъжа и кражба, и си го признава, горката.И друго,комунделът е свикнал все някой да му дава нещо..и с чужда пица помен да прави..Лая Космода..Костинбродская се събужда винаги готова да избълва кубик плюнки през деня.Горко му на този,който пръв я срещне сутрин..Моят телевизор я познава и се самоизключва,умничкият ми..