Quantcast

Манолова: Аз защитавах гражданските организации в парламента

OFFNews Последна промяна на 31 юли 2014 в 18:14 3360 18

Снимка bsp.bg

Мая Манолова.

Работих с цялото си сърце и ентусиазъм. След време ще станат ясни добрите неща, които направи този парламент. На практика това е първият парламент, който реално отвори вратите си за гражданското общество, който заедно с гражданските организации внасяше проекти за закони, заяви пред bTV социалистката Мая Манолова.

Именно това съм правила от трибуната на Народното събрание – защитавах интересите на гражданските организации, свързани с новите изборни правила, с антимонополното законодателство и със Закона за конфликт на интереси, с проблемите на банките, на частните съдебни изпълнители, каза Манолова. 

ГЕРБ прави истерични движения заради емоционалния статус на нейния лидер, коментира тя поведението на партията на Борисов в парламента.

БСП е демократична партия. Конгресът свърши, резултатът е ясен. Партията направи своя избор. И имаше реален избор, 9 кандидати. Това е невъзможно за ГЕРБ - представете си 8 конкуренти на Борисов за лидер, каза Манолова.

Според мен решенията в БСП трябва да се вземат в легитимните партийни органи, заяви социалистката.

Тя призова да се даде възможност на местните партийни структури на БСП да си подредят листите за предсрочния вот.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.08 2014 в 03:03

Охххх Маноловаааааааааа , кви ги блещиш ...... смехориии

01.08 2014 в 02:43

Леле колко са нагли. Тя и Михаил Миков дето се подиграваха на българския народ от иззад "отворенте" преградени с мордорска армия врати на българския парламент? За тяхното душевно здраве се надявам, че не си вярват на приказките...

31.07 2014 в 22:03

кои???? тези дето си ги назначихте !!! гергова , петното и т.н.

31.07 2014 в 20:54

Не си пролича, г-жо Манолова! :)

31.07 2014 в 20:48

Стига лъга бе другарко Костинбродска!!Никой не си защитавала а оградихте с железни ограждения парламента (даже още е оградено) и показваше средни пръсти на гражданското общество.Явно другарко такива жестове означават защита според Вас....!!

31.07 2014 в 20:36

Роско бе човече, пише се ГЕРБ а не Герп.Иаговаря се -герп/б.Навремето баба ми както изговори думата така и я пишеше, ограмоти се поне малко па тогава пиши!!!!

31.07 2014 в 20:20


Защитавах интересите на гражданските организации,които защитаваха нашите интереси...

31.07 2014 в 20:02

Вальо, прегледай се, пич!
Тая вярно, че не става, ама Герп дето се държат адекватно - недей, моя ти се, ще заплача. Кажи ми едно решение на вашия вожд, дето не се е променило цяла седмица.....
Адекватни са колкото избирателите си Герп......

31.07 2014 в 19:49

единствените отворени врати бяха задните, откъдето пасмината се измъкваше като престъпници, докато отпред беше нещастният народ, несполучливо жадуващ за оставка...

31.07 2014 в 19:34

другарката манолова се опитва да каже нещо смислено но пак не и се получава . ГЕРБ през цялото време са адекватни до като бсп се чудят какво става , а и след оттеглената подкрепа на дпс съвсем се объркаха , а структурите на бсп са пред разпад , така че няма да има нужда да редят листите за предсрочния вот . ГЕРБ пак ще ви мачка , както и на досегашните избори . вие - бсп = бкп - сте обречена хайдушка незаконна партия !!!
та кои организации е подкрепяла - на никои не му е ясно . другарко манолова , с тия снимки дето си ги поръчваш и публикуваш няма да събереш гласове за изборите .