Манолова: Искам да видя БСП с изправен гръбнак, ще се боря докрай

OFFNews 07 юли 2014 в 08:18 2267 13

Мая Манолова

"Аз в предрешени състезания не участвам. Самият факт, че се включва в състезанието, означава, че ще го играя докрай, честно, с феърплей и в интерес на БСП."

Това заяви пред "Нова телевизия" червеното острие Мая Манолова в коментар по намеренията си да се включи в битката за лидерския пост в БСП, която ще се състои на конгрес в края на юли.

В събота Сергей Станишев обяви, че смята да подаде оставка от председателския пост и лансира енергийния министър Драгомир Стойнев за свой наследник.

Според Манолова обаче фактът, че Станишев подкрепя Драгомир Стойнев, не означава, че е против нея.

"Искам да видя БСП обединена и силна с изправен гръбнак, а не натикана в ъгъла, за което наистина й е нужен лидер, който да я води напред", уточни Манолова.

Тя посочи, че опонентът й Драгомир Стойнев е едно от перспективните лица на столетницата, но коментира, че на БСП й е нужен лидер, който може да обедини партията и да печели битки.

"Това, че Сергей Станишев е "за" Драгомир Стойнев, не означава, че е против мен. Това е мнението на един социалист, пък бил той и най-видният, трябва да чуем мнението и на другите социалисти", каза Мая Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!